IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Летен маникюр - Ники Минаж с бижута по ноктите

9 август 2021 11 00

Те са с твърде голяма дължина

БГНЕС/IStockphoto

„Момичета, дайте идея за маникюр за дълги нокти“. Често срещаме постове с подобен текст в групи за маникюри 2021 в социалните мрежи. А в коментарите със снимки под тях може да видим, че за всеки определението „дълги“ има различно измерение. Макар да не са от най-практичните, тези нокти са с по-голяма площ за изява и се харесват доста от някои дами. 

Ако предпочитате твърде дългите нокти подобно на звезди като Ким Кардашян и Кайли Дженър, то поне веднъж това лято сте поискали такива в салона за красота. С тях не може да миете чинии, но определено ще направите впечатление, ако имате покана за фотосесия или специално събитие. Именно това цели и Ники Минаж, показваща идея с бижута, която не всеки би носил. 

Рапърката сподели видео в своя Instagram, на което демонстрира своя нов маникюр, при който ноктите са дълги почти колкото половината от пръстите й. 

Уникалният маникюр, избран от изпълнителката, е дело на салона „Junkie4Nailz, LLC“, като включва няколко различни елементи като камъчета, златно фолио и бижута (сред които имитация на парфюма Chanel No. 5), лога (на Fendi, Louis Vuitton и Dolce & Gabbana), както и розови пепрудки. Всеки нокът е с отделен дизайн, който изисква доста време и търпение. 

Притежавайки по-ексцентричен стил на обличане, сменяйки най-различни перуки, Ники Минаж неведнъж демонстрира в социалните мрежи, че обожава твърде дългите нокти. Много често те са от типа „балерина“ или пък твърде заострени, което кара последователите й да се чудят как успява да държи детето си с тях. Все пак, звездата споделя, че те най-вече са част от сценичната й визия. 

Ако не харесвате въпросната дължина, все пак може да взаимствате от маникюра на рапърката, поставяйки златни частици, самозалепващи се лога или дребни детайли по ноктите. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари