IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Френски маникюр с цветни контури - предпочитан за лято 2021

13 август 2021 14 30

Ето няколко идеи, които да изпробвате

IStockphoto

Лятната почивка е идеалното време за съчетание на бански, плажни аксесоари, маникюр и педикюр. В случай, че до момента сте били с плодове, палми, мидички и морска пяна по ноктите, сега със сигурност търсите нещо различно. Не е задължително то да е тематично. Това доказват много инфлуенсъри, показващи по-нестандартни идеи в социалните мрежи. 

Различните вариации на френски маникюр са актуални и този сезон, като по-цветните са най-търсени. Разглеждайки снимките с таг #manicure в Instagram, впечатление прави, че контурирането е търсен ефект от много специалисти по динамичните дизайни. 

Според маникюриста Бритни Бойс, която има свой салон в Лос Анджелис, френският маникюр с контури в различни цветове е истински хит за лято 2021. Той се прави лесно върху собствените нокти или изградени с гел лак/акрил, като не изисква кой знае каква поддръжка. От друга страна на пазара се предлагат изкуствени нокти с пъстрите върхове, които просто се залепят. По тях се виждат линии с нюансите на диня, лайм, киви или боровинка. 

Шей Мичъл, Меган Фокс, Кайли Дженър, Ким Кардашян, дори Джей Ло, избират френския маникюр с контури. Те могат да бъдат в един цвят или пък различни на всеки нокът. 

Ето няколко идеи в този стил, които да изпробвате: 

1. Триъгълен контур 

Тук ноктите са с прозрачна основа, затъпени с пила, като всеки край оформя прав ъгъл. В единия има цветен триъгълен контур, който е празен по средата. 

Светлолилаво, розово и жълто с неонов ефект са използвани за украсняване на френския маникюр, но вие може да ги заместите с предпочитаните от вас. 

2. Овален контур

Ако предпочитате ноктите, изпилени в овални форми, то тази идея е за вас. Освен това е доста изчистена в сравнение с традиционните за лятото. 

Плочките са във формата на бадем, като имат по два контура в син цвят на заострените върхове. Разбира се, френската лента не е плътна, а в средата има негативно пространство. 

3. Цялостно контуриране 

За основа се поставя безцветен лак или такъв в телесен нюанс. И за да бъде контурирането пълно, с тънка четка с пъстър цвят очертавате около цялата плочка. 

Отделно, под контура на върха, може да поставите още един в същия цвят (подобно на снимката). 

4. Нежно контуриране

Тази идея е за онези от вас, които не обичат твърде дългите нокти. Просто с пилата ги оформяте леко, след което просто поставяте бецветен лак. След като изсъхне, с помощта на избран от вас нюанс, нанасяте две тънки ленти с леко разстояние между тях. 

Получава се изключутелно нежно контуриране ( в случая е с цвят праскова), отиващо на вашите летни дрехи. Този френски маникюр става и за ежедневието в офиса, защото не е твърде натрапчив. 

Ето и още идеи за маникюр, които да разгледате: 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари