IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Млечен маникюр - хит за есен 2021

17 август 2021 10 30

Ето една идея от специалиста Том Бачик

IStockphoto

Лятото още не е свършило, но един от най-известните маникюристи на звездите вече даде заявка с изчистена идея, която ще бъде актуална и за сезон есен 2021. Разбира се, той я направил първо за своята любима клиентка Джей Ло, която през последните няколко седмици видяхме в дрехи от бяло и бежово. 

По думите на специалиста, така нареченията млечен маникюр изглежда толкова свежо, че няма как да не се влюбите в него. За него той изпозлва специална марка гел лак, която описва въпросния нюанс като меко облачно бяло. 

Ноктите с този нежен цвят е изключително елегантни, независимо дали са във формата на бадем (каквато латино дивата е избрала), или някаква друга. 

Според експертите от TZR, Бачик е използвал специална техника, при която е смесил бял и розов лак за нокти, за да създаде лек омбре ефект. 

Иначе, освен традиционните топли нюанси, с които свързваме есента, може да разнообразите, изпозлвайки млечен цвят, купувайки си нов лак, който има „облачния“ ефект като този по ноктите на Дженифър Лопес. В случай, че се колебаете, ползвайте и друг монохромен цвят.  

Ето и още идеи за маникюр, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари