IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Ло и Бен Афлек оглеждат луксозно имение в Бевърли Хилс

13 август 2021 08 30

Очаква ли ги раздяла?

БГНЕС

Луксозно имение, разположено в богаташкия квартал Бевърли Хилс, оглеждат Дженифър Лопес и половинката й Бен Афлек. След като първо посетиха имот в Лос Анджелис, струваш 65 милиона долара, сега те са се спрели на друг, който се продава за 85 милиона долара. Но това не означава, че са готови с избора си на любовно гнездо, съобщават американските медии. 

Двойката, която всички наричат „Бенифър“ е заснета от папарацина невероятното място, което разполага с 12 спални, 24 бани и закрит спортен комплекс с огромен басейн, баскетболно игрище и боксов ринг. Всичко това се простира на 38 000 квадратни метра и струва цяло състояние, но какво е то за звезда от ранга на Лопес, която си търси нов дом. 

Според TMZ, въпросното имение e с 80 паркоместа и отделен мезонет за гости. Дори пазачът си има скромна отделна къщичка. 

Джен, която в момента живее във Флорида, иска да се премести в Западното крайбрежие, за да бъде по-близо до Афлек. Ето защо двамата разглеждат къщи в луксозните райони на Лос Анджелис. Междувременно медиите пишат, че те ще купят имота заедно, за се установят там. 

По-рано двамата влюбени бяха забелязани в квартал близо до езерото Толука. Там те са били на оглед на имот, предлаган за 40 милиона долара, в който има голямо голф игрище. А миналия месец те са посетили Холмби Хилс, където харесали имението за 65 милиона долара. То разполага с 12 бани, боулинг зала с четири ленти, голф симулатор, бар, фризьорски салон, киносалон, винарска изба с дегустационна зала, закрит басейн и СПА център, където двамата може да релаксират. По-интересното е, че домът разполага със собствен медицински кабинет, оборудван със стоматологични кабинети и операционна.

Джей Ло

БГНЕС

Очаква ли ги раздяла през септември? 

Джей Ло и Бен Афлек се събраха малко след като певицата сложи край на връзката си с Алекс Родригес, за който имаше намерение за мине под венчило. А през юли, когато латино дивата стана на 52, тя потвърди официално връзката си, споделяйки снимки с холивудската звезда в социалните мрежи. 

В продължение на няколко седмици имахме възможността да виждаме двойката на различни места, които бяха спирки от тяхното романтично плаване край бреговете на Италия. 

Според близки до „Бенифър“, лятото е перфектния момент са сближаване на певицата и актьора, защото тогава те нямат толкова много ангажименти, но от септември ги чакат много работа и ще се наложи да се разделят, но само за малко. 

„Двамата се завърнаха обратно в Ел Ей,след изключително специално пътуване до Европа. Излизат с децата и приятелите си. Прекарват невероятно лято“, коментира източник на списание People. 

Показността им не се харесва на всички 

И докато едни се радват за изпълнителката, която отново е влюбена, други пишат в интернет, че цялата тази история за двойката е просто пиар ход. Според експерти, Афлек просто е нает от Джен, за да спаси репутацията й, като от друга страна той също печели от това - популярността му расте. 

Демонстрациите пред папараците, качването на снимки на двамата в социалните мрежи, „намирисва“ за някои хора, според които тази твърде голяма показност не е присъща за хора, които са щастливи. 

„Тази история е доста забавна и сме наистина шокирани, че хората се хванаха на тази заблуда. Връзката им е пълна глупост...“. Това коментира Ем Рушано, тв водещ от Австралия. Според него, близък до Афлек му дал идеята той сам да предложи на бившата си да се съберат и подобрят имиджа си в обществото. 

Какво ще се случи с отношенията им, предстои да разберем. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари