IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес на 52: По бански и в прегръдките на Бен Афлек

26 юли 2021 14 30

Изпълнителката за първи път сподели снимка с новата си стара любов

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес успя да ни спре дъха за пореден път с публикациите си в социалните мрежи. 

На 24 юли изпълнителката навърши 52 години и показа, че се намира в най-добрия си период и живее най-прекрасните си години. Докато празнува с приятеля си Бен Афлек на частна яхта в южната част на Франция, Джей Ло реши, че е време да покаже колко е влюбена и най-накрая публикува снимка с актьора. Преди да стигнем до този кадър обаче трябва да отдадем заслуженото и на рожденичката, която изглежда невероятно, въпреки че е на повече от половин век. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Позирайки в червен бански от две части, Джей Ло за пореден път доказа, че е в прекрасна форма и ни мотивира да започнем тренировките. Тя оформи летния си тоалет с цветно парео, златна шапка и няколко висулки, завършвайки с розови сандали на висок ток. Малко по-късно Лопес сподели и видео, което позволяваше малко по-близък поглед върху тоалета й за рождения ден. По време на клипа се чува мъжки глас, който казва "Покажи им", докато изпълнителката позира пред камерата. Най-вероятно човекът, който окуражава Дженифър, е самият Бен Афлек, който се появява в края на фотосесията. 

Последната снимка от поредицата зарадва изключително много феновете на двете звезди, защото това е първият път, в който Афлек или Лопес правят подобна стъпка. На кадъра се вижда как влюбените са се прегърнали и споделят топла целувка. За разлика от приятелката си, Бен е доста по-облечен, залагайки на тъмносиня риза и зелени панталони. "5 2.. какво ме накара да направя", написа Джей Ло под публикацията. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

След изпълнения със снимки ден, двойката се отправи на звездно парти в Сен Тропе. На него Лопес избра да носи черна рокля с дълъг ръкав от Dolce & Gabbana, а Афлек се появи в синя риза и сини панталони. Двамата са били заобиколени от прекрасна украса и до масата им са били допускани фенове, които споделиха видеа и снимки в социалните мрежи. Един от щастливите присъстващи беше модната блогърка Ребел Нада.

По едно време от вечерта диджеят Хюго М пуснал хитът "Jenny from the Block" от 2002 година, в чийто клип участва и Бен Афлек. Лопес веднага започнала да пее, а към масата се приближили сервитьори с огромни бутилки шампанско. "Бен и Джен изглеждаха много влюбени", казва д-р Данием Кампос, който е бил част от гостите, пред E!News. Допълва, че двойката е дошла в клуба около 23:00, държейки се за ръце и заобиколени от малка група приятели. 

След "Jenny from the Block" в заведението е зазвучала и песента "Let's get Loud" от 1999 година. Тогава група танцьори са започнали своята хореография, която включвала светещи пръчки. Малко по-късно целият клуб е държал подобни осветителни тела и купонът е започнал. От видеата в социалните мрежи се вижда, че Бен и Джен си прекарват чудесно като или се снимат, или се целуват. 

Заведението, в което Лопес е отпразнувала рождения си ден, е известно със своята шоу програма. "Целият персонал излезе да танцува и да пее "Честит рожден ден на Дженифър", казва д-р Кампос. Допълва, че звездите се чувствали доста добре и по никакъв начин не са искали да бъдат изолирани от останалите хора. "Разбира се, около тях имаше охрана, но никой не ни направи проблем, когато станахме и започнахме да танцуваме покрай тяхната маса". 

След края на партито влюбените се отправили отново към яхтата си. Плавателният съд обаче може съвсем скоро да се срещне с друг, на който е и Алекс Родригес. Само преди няколко месеца бейзболистът беше сгоден за Лопес, но нещата се провалиха, когато той беше обвинен в изневяра. Въпреки множеството опити за спасяване на връзката, годежът беше развален. 

След края ня връзката си с Родригес, Лопес се запъти към обятията на Афлек, с когото имат дълга история. Двамата започват да се срещат през 2002 година след снимките на филма "Gigli". Сгодяват се през ноември същата година, като през септември 2003 година отлагат сватбата си ден преди церемонията. През януари 2004 година всичко приключва с раздяла. 

В момента обаче Джен и Бен си дават втори шанс и изглежда, че нещата потръгват. "Въпреки че раздялата беше унищожителна за Дженифър, тя никога не е казала лоша дума за Бен. Тя вярва, че просто времето не е било подходящо и сега е готова да даде втори шанс на любовта", казва източник. Говори се, че звездите дори започнали да гледат общ дом в Лос Анджелис, а Лопес вече се подготвя да се премести в Ел Ей и разглежда местните училища за близнаците си Еме и Макс.

Дали скоро ще чуем сватбени камбани за Дженифър и Бен, предстои да разберем. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари