IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Гарнър с условие към Бен Афлек

11 юни 2021 14 50

Актрисата няма нищо против любовта на бившия ѝ с Джей Ло, но иска децата да му бъдат приоритет

Снимка: Getty

В последно време всеки говори за връзката между Бен Афлек и Дженифър Лопес. Постоянно се появяват нови снимки или детайли за възродената им любов, а голяма част от феновете им се надяват този път нещата да бъдат завинаги. Актьорът и изпълнителката бяха заедно преди повече от 15 години, като дори стигнаха до годеж, но сватба така и не се състоя.

След това двамата започнаха различни животи, като Афлек се ожени за Дженифър Гарнър, а Лопес пое към олтара с Марк Антъни. Макар от тези бракове да се родиха общо пет деца – три за актьорите и две за музикантите – любовта така не и просъществува. Сега, когато Джей Ло и Афлек са отново заедно, всички се чудим какво е мнението на бившите им съпрузи.

Докато източници твърдят, че Марк Антъни подкрепя всяко едно решение на Лопес, то Гарнър има определено условие, което иска бившият ѝ да спази. Актрисата няма нищо против новата му връзка, но желае децата да бъдат негов приоритет. Двамата са родители на 15-годишната Вайлът, 12-годишната Серафина и 9-годишния Самюел.

„Джен не иска да се замесва в тази история. Тя е напълно продължила с живота си. Продължава да се фокусира върху децата и това е нейният приоритет. Когато те са с баща си, тя се надява той да им обръща достатъчно внимание, независимо коя е жената до него. Това, което прави със свободното си време е негов проблем“, казва източник, близък до актрисата. Той допълва, че Гарнър е направила всичко възможно, за да поддържа силна връзка между Бен и децата и иска да види старание и от негова страна.

Вероятно е съвсем скоро Лопес да се запознае официално с децата на Афлек, тъй като връзката им се задълбочава. Източници твърдят, че изпълнителката е решила да се премести в Лос Анджелис, където живее актьорът. Досега тя живееше в Маями, тъй като голяма част от бизнеса ѝ се развива там. „Тя няма търпение да постави ново начало и то с Бен. Те съвсем скоро ще бъдат в новия си дом в Ел Ей“, казват близки до двойката.

Що се отнася до Гарнър, тя е изцяло фокусирана върху децата. Близък до актрисата казва, че тя няма никакво желание да се меси в любовния живот на Бен и иска просто той да изпълнява ролята си на баща по най-добрия начин.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари