IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовта се задълбочава: Джей Ло официално се мести при Афлек

10 юни 2021 10 30

Тя е готова да заживее в Лос Анджелис, за да е по-близо до актьора

Снимка: Getty

Новото начало на Дженифър Лопес няма да започне през есента, а още сега.

Изпълнителката, която развали годежа си с Алекс Родригес през април тази година, е готова да започне начисто. Оказва се, че Джей Ло иска да замени плажовете на Маями с тези в Лос Анджелис, за да бъде по-близо до новата си стара любов Бен Афлек. Двамата от няколко месеца възродяват отношенията си, като прекарват всяка свободна минута заедно. В момента обаче връзката им се води от разстояние, тъй като Лопес живее в Маями, а Афлек се е установил в Ел Ей.

Но разстоянието няма да е проблем задълго. Източници споделят, че изпълнителката започва да опакова вещите си, за да се премести в Лос Анджелис заедно с 13-годишните си близнаци Еме и Макс. Засега обаче не се знае точно кога ще стане голямото местене, но източникът допълва, че Джей Ло е твърдо решена да превърне Калифорния в своя нов дом.

„Тя ще прекара лятото в Ел Ей и Хамптънс, но ще се фокусира повече върху Лос Анджелис. Тя дори започна да гледа училища за децата си там, за да е готова за есента“, разкрива близък до звездата. Той допълва, че Лопес няма търпение да започне новата глава от живота си заедно с Бен Афлек. Според източника, има голяма вероятност двете звезди да заживеят заедно щом местенето приключи.

Бен Афлек

Снимка: Getty Images

Преди седмица феновете получиха официално потвърждение, че Афлек и Джей Ло са отново заедно. Двамата бяха забелязани на вечеря в Холивуд, прегърнати и разменяйки си любовни погледи. Според свидетели, звездите са били напълно погълнати една от друга и постоянно са се усмихвали и са си говорели.

„Бен беше прегърнал Дженифър и двамата изобщо не криеха връзката си. Той изглеждаше добре и беше щастлив. Тя също се усмихваше и постоянно се гушеше в него“, казва човек от ресторанта, в който са вечеряли двамата. Малко по-късно към тях се присъединили мениджърът на изпълнителката и един от партньорите ѝ във филмовата ѝ компания.

Бен Афлек

Снимка: Getty Images

„Бен много добре се разбираше с приятелите на Джен. Той постоянно си говореше с тях и изглеждаше, че се наслаждава на компанията им. Постоянно се смееха и си прекараха чудесно“, казват други свидетели. Друг източник, близък до Лопес, разкрива, че тя е лудо влюбена в Афлек.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари