IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовта продължава: Бен Афлек и Дженифър Лопес заедно и в Ел Ей

25 май 2021 16 30

Двамата продължават да подклаждат слуховете за романтика

Снимка: Getty

Няколко седмици след първата им поява заедно, Дженифър Лопес и Бен Афлек продължават с любовта си.

Двойката, позната като „Бенифър“, беше засечена в Лос Анджелис, след като по-рано през месеца се отправи на обща ваканция в Монтана. Възобновеният романс започна след приключилия годеж между Джей Ло и Алекс Родригес. Бен и Джен пък бяха заедно преди 17 години, когато дори бяха и сгодени.

„Джей Ло прекара малко време с Бен тази седмица“, казва източник, близък до певицата. Според него, тя е пътувала до Ел Ей, за да се види с любимия си и да прекара няколко дни в неговата компания. „Двамата бяха много щастливи, че се виждат отново след няколко дни на раздяла. Тя успя да намери дупка в графика си и искаше да види Бен“, допълва източникът.

Бен Афлек

Снимка: Getty Images

„Всичко е ново и вълнуващо, въпреки че двамата се познават от години. В момента обаче се опознават наново. И двамата са щастливи с развоя на събитията и темпото, с което връзката им върви. Тя трябваше да се върне в Маями по работа, но планува скоро пак да се види с Бен“, казва близък до двойката.

В средата на април Дженифър Лопес и Алекс Родригес потвърдиха, че развалят годежа си след четири години заедно. Малко по-късно през месеца Бен Афлек беше забелязан в дома на певицата в Лос Анджелис. През май слуховете за връзка между двамата започнаха, след като те отлетяха заедно за Монтана. Според източник, ваканцията им продължила една седмица и химията между тях е невероятна. „Започнаха оттам, откъдето бяха спрели преди години“, казва той. Дженифър и Бен имаха връзка от 2002 до 2004 година, когато прекратиха годежа си.

Бен Афлек

Снимка: Getty Images

Според близък до актьора, именно той се е свързал със старата си любов и е поискал среща. Засега нито един от двамата не е коментирал връзката, но преди дни Лопес засили слуховете, публикувайки видео от албума си This is Me... Then, който излиза през 2002 година. Голяма част от песните в него са вдъхновени от връзката между Бен и Джен, включително и Jenny from the Block, в чието видео се показват папарашки клипове от ваканция на двамата влюбени.

„Всички албуми са специални за мен, но този е любимият ми“, категорична е Лопес. Тя благодари на всички свои фенове, които са помогнали на албума да влезе в класациите отново след 19 години.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари