IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес: Никога не съм се чувствала по-добре

8 юли 2021 10 30

Изпълнителката се наслаждава на любовта си с Бен Афлек

Снимка: Getty

Дженифър Лопес може би най-накрая намери своята сродна душа.

От няколко месеца изпълнителката излиза със старата си любов Бен Афлек и явно нещата този път ще потръгнат. Промотирайки новата си песен Cambina El Paso, тя даде интервю пред Зейн Лов, където заяви, че е много щастлива и никога досега не се е чувствала по този начин.

Твърдението идва само три месеца, след като Джей Ло се раздели с годеника си Алекс Родригес и започна нова връзка с Бен Афлек. Оттогава двамата влюбени отидоха на почивка в Монтана, пътуваха между Маями и Лос Анджелис за срещи и вече дори запознаха децата си от предишни бракове.

„Искам хората, които ги е грижа за мен, да знаят, че съм достигнала място, на което се чувствам добре и сама. И веднъж стигнеш ли там, тогава започват да ти се случват невероятни неща, които дори и не си си представял. И именно това се случи с мен“, похвали се Лопес. Тя допълни, че оценява цялата любов и добри пожелания, които ѝ се изпращат от феновете по целия свят.

Без да споменава името на Бен Афлек, Джей Ло потвърди, че в момента живее най-хубавото време от живота си. И ако това не е достатъчно потвърждение за любовта им, наскоро двамата влюбени бяха засечени на романтична разходка из Хемптънс, където изпълнителката притежава имение. Те вървяха прегърнати, като от време на време се спираха, за да разменят някоя и друга целувка.

През юни Бенифър, както са известни Бен и Джен, се насладиха на семейна вечеря в Бевърли Хилс, а няколко дни по-късно заведоха 13-годишните близнаци на Лопес и 9-годишния син на Афлек в увеселителния парк Universal Studios в Холивуд.

Дженифър разказа малко и за скорошните промени в личния си живот, включително и времето, когато за малко живя в Доминиканската република, за да снима новия си филм Shotgun Wedding. Тогава тя разбрала, че трябва да започне да разчита изцяло на себе си, за да може да оцени живота както трябва. „Сега съм добре. Обичам живота си. Обичам това, което правя. Обичам ситуацията, в която се намирам. Обичам човека, в когото се превръщам“, обясни изпълнителката. Тя допълни, че точно този вид радост, щастие и любов са нещата, които я вдъхновяват.

„Мисля, че някои хора се вдъхновяват, когато са в депресия или преминават през труден период. Аз обаче съм точно обратното. Когато се чувствам добре, мисля, че правя най-добрата си музика“, казва Джей Ло. Именно затова, когато се завръща от Доминиканската република, тя веднага отива в звукозаписното студио.

Бен Афлек

Снимка: Getty Images

Песента ѝ Cambina El Paso вече може да бъде чута в YouTube.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари