IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Ло запозна Бен с децата си

15 юни 2021 14 40

Отношенията на двамата се задълбочават все повече и повече

Снимка: Getty

Връзката между Бен Афлек и Дженифър Лопес официално премина през първото си трудно изпитание – одобрението на семейството.

През уикенда двамата са били забелязани в ресторант в Малибу заедно с децата на изпълнителката – Еме и Макс, както и със сестра ѝ Линда Лопес, която отпразнувала рождения си ден. 13-годишните близнаци на Джей Ло са от брака ѝ с Марк Антъни и винаги държат ключа за щастието на майка си. Ако Еме и Макс те одобрят, значи си приет в семейството.

„Бен и Джен седяха един до друг, а Макс и Еме бяха от двете им страни. Бен постоянно се усмихваше. Много добре се вписа и изглеждаше, че всички около него му се наслаждаваха“, казва свидетел на семейното събиране. Той допълва, че по едно време Афлек и Лопес не сдържали любовта си и разменили няколко целувки въпреки присъствието на децата.

Що се отнася до връзката между Бен и близнаците, всичко е наред. „Бен е много добър с тях. Постоянно им задаваше въпроси и им се усмихваше. Беше много заинтересуван от тях и се наслаждаваше на времето. Тръгнаха си заедно, а Бен дори отвори вратата на колата, за да влязат децата“, казва източник.

Срещата идва само няколко дни, след като Афлек прекара време със собствените си деца – 12-годишната Серафина, 15-годишната Вайлът и 9-годишният Самюел, които споделя с бившата си съпруга Дженифър Гарнър. Цялото семейство е имало повод за празнуване, тъй като и тримата малчугани са завършили успешно поредната учебна година. След това Афлек отново се е видял с Дженифър Лопес, която долетяла от Маями в Лос Анджелис.

Бен Афлек

Снимка: Getty Images

Еме и Макс обаче не са единствените, които прекараха време с новата стара любов на изпълнителката. Миналата седмица актьорът е бил в компанията на майка ѝ в Лас Вегас. Тогава Афлек е снимал проект, в който 76-годишната Гуадалупе е взела участие. „В миналото майката на Джен беше много близка с Бен. Тя го обожаваше. Беше много тъжна, когато двамата се разделиха и сега е много щастлива, че те са отново заедно“, казва източник пред списание People.

Според него, Лопес е много близка с майка си и нейното мнение за мъжете е важно за изпълнителката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари