IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Далеч от Джей Ло - Алекс Родригес празнува с най-близките

27 юли 2021 10 50

Спортистът е на европейска обиколка по случай рождения ден

БГНЕС

„Нека празненствата да започнат“. След като Джей Ло отбеляза шумно 52-ия си рожден ден, при това в компанията на своя възлюбен Бен Афлек, дойде време за купон и на бившия й. Алекс Родригес, който е роден само три дни след латино дивата - на 27 юли, замина на европейска обиколка с яхта, за да отбележи подобаващо това, че става на 46 години.  

Рожденикът се е снимал на палубата на плавателния съд с името „Ocean Paradise“, който наел за своето парти, на което поканил най-близките си хора.

„Той е със семейството, приятелите и хората, с които работи“, съобщава източниик на списание „People“. И уточнява, че спортистът има и друг повод за наздравици - важна сделка за Minnesota Timberwolves, която бе потвърдена официално от НБА. 

По-късно Родригес сподели със своите фенове в Instagram как си прекарва времето в открито море, качвайки клип, заснет от дрон. От него виждаме, че вместо само да пие коктейли и събира тен, Алекс е намерил и време за упражнения заедно със своите гости. 

В своята история в Instagram спортистът показа още как релаксира на яхтата и благодари на всички последователи за милите пожелания по случай неговия рожден ден. 

След като през април Родригес се раздели с Дженифър Лопес, той се е посветил предимно на работата и децата си. До момента все още не сме го виждали с гадже, за разлика от певицата, която се върна при Бен Афлек, с който излиза преди години. Но в медиите се говори, че и той се е завърнал към своя стара любов. Но коя е тя, надяваме се да разберем съвсем скоро. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари