IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери отдаде почит на страстната целувка между Джей Ло и Бен Афлек

17 юни 2021 14 50

Попзвездата сподели папарашкия кадър на двойката в профила си в Instagram

БГНЕС

Кейти Пери отдаде почит на възродения, горещ романс между колежката ѝ от поп сцената – Дженифър Лопес и холивудския актьор Бен Афлек. Кейти сподели няколко снимки в своя Instagram акаунт от последната си ваканция във Венеция с любимия си мъж Орландо Блум, но между своите снимки, тя качи и кадър на последната, уловена от папараците, целувка между Джей Ло и Бен.

Феновете на Пери останаха очаровани от нейната изненадваща постъпка, с която тя демонстрира, че също като милиони хора по света е почитателка на знаменитата двойка и се вълнува от тяхното събиране след 17-годишна раздяла.

Иначе сред другите снимки от Италия на певицата имаше няколко красиви визии, в които тя носеше небрежно-шикозни летни рокли.

Самата Кейти също поднови връзката си с британския актьор Орландо Блум, след двугодишна раздяла. В момента двамата се радват на семейно щастие и 10-месечна дъщеричка Дейзи.

Колкото до Лопес и Афлек, двойката за първи път беше уловена да се целува преди няколко дни в Лос Анджелис, след като се събраха отново миналия месец.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

 

На един от кадрите Кейти сподели снимка и на Орландо, който се излежава в леглото в хотела им по време на ваканцията им. На друга снимка пък двамата се возят в гондола, в компанията на малкото си кученце.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари