IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По примера на Джей Ло: Алекс Родригес се завърна при старата любов

15 юни 2021 15 00

Спортистът тренира с бившата си съпруга

Снимка: БГНЕС

Само преди няколко месеца най-горещата двойка беше Алекс Родригес и Дженифър Лопес. И двамата успешни в своите бизнеси, горди родители на две деца и в чудесни отношения с бившите си половинки. Спортистът и изпълнителката бяха тръгнали към олтара, но пандемията на няколко пъти провали плановете им. Докато накрая се стигна до окончателна раздяла.

Няколко седмици след разваления годеж Дженифър Лопес беше забелязана в компанията на старата си любов Бен Афлек. Оказва се, че нещата между тях не са само флирт, а много по-сериозни и двамата дори обмислят общото си бъдеще. Наскоро източник сподели, че Джей Ло дори е готова да се премести в Лос Анджелис, където живее актьорът и вече разглежда училища за своите 13-годишни близнаци Еме и Макс.

Що се отнася до Алекс Родригес, той прие раздялата малко по-трудно, като на няколко пъти споделяше загадъчни снимки в социалните мрежи. Само дни след разваления годеж, той публикува кадър, на който акцентира върху празния стол на семейната маса за вечеря. Преди това пък направи клип с най-добрите моменти от връзката си с Джей Ло и отново ги показа на целия свят.

Сега, когато явно е приел, че няма връщане назад, Родригес реши да се потопи в работа. Той създаде козметична линия за мъже, която съдържа гримове, с които всеки представител на силния пол може да прикрие признаците на стареене и умора. Това обаче явно не е било достатъчно разсейващо за спортиста и той взе пример от бившата си годеница, завръщайки се при старата любов.

Преди дни Родригес сподели снимка в социалните мрежи, на която тренира с бившата си съпруга Синтия Скъртис. „Синтия е най-добрата майка на света“, написа той върху кадъра, споделен в историите в Instagram. Малко по-късно се появи и селфи на бившите съпрузи, които са и родители на 16-годишната Наташа и 13-годишната Ела. Бракът между двамата продължава 6 години, приключвайки с развод през 2006-а.

Оказва се, че Родригес и Скъртис са следвали една и съща фитнес програма, която е продължила девет седмици и струва 4000 долара. „Днес приключих деветседмично приключение с 22 от моите колеги. Не мога да бъда по-горд. Приехме това предизвикателство заедно като едно семейство“, похвали се бившият бейзболист.

Алекс никога не е криел, че се разбира чудесно с бившата си съпруга и двамата си поделят грижите за дъщерите си. Все пак, Родригес няма да има шанса да постъпи точно както Джей Ло, тъй като Синтия вече е омъжена за друг и няма как да възобнови любовта си със спортиста. „Аз съм много добър приятел със съпруга ѝ Ейнджъл и той се държи прекрасно с дъщерите ми“, казва той преди няколко месеца.

Преди дни той използва социалните мрежи, за да покаже на феновете си, че е готов за ергенския живот. „Започвам нова глава от живота си. Всичко, което не ми помага да се развивам, ще бъде премахнато“, категоричен беше Алекс. Той допълни, че остава положително настроен и знае, че най-доброто тепърва предстои.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари