IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Ло скъса всички връзки с Алекс Родригес

16 август 2021 15 00

Певицата вече не го следва в Instagram

БГНЕС

Джей Ло, която съвсем скоро ще заживее с Бен Афлек, показа, че гледа в бъдещето, прекъсвайки всички връзки с бившия си Алекс Родригес. Малко след катос е завърна от своята романтична почивка, певицата вече не го следва в Instagram. Освен това, по-наблюдателните й фенове забелязаха, че тя е премахнала всички общи снимки с него. 

Едно от последните събития, на които изпълнителката и безболистът се появиха заедно, бе встъпването в длъжност на новия президент на САЩ Джо Байдън. Двамата бяха сред известните имена, подръжници на него и екипа му, като преди церемонията си направиха фотосесия, част от която показаха в социалните мрежи. Ако разгледате профила на Лопес в момента, в него няма и следа от  въпросните кадри, но за сметка на тях, изпълнението й на „This Land Is Your Land“ и „America the Beautiful“, както и други публикациии от самия ден, в които е сама, си стоят. 

По всичко личи, че Дженифър иска да заличи всички спомени от миналото, зщаото е изтрила и общите снимки с Родригес и децата му. А такива те споделяха често, пътувайки и разхождайки се на различни места. Иначе, някои, на които са дъщерите на бившия й, заедно с нейните близнаци, са оставени. Например снимките, на които те похапват заедно иули украсяват коледната елха. 

Алекс Родригес бързо забрави певицата, но пази общите им снимки  

Докато Джей Ло плаваше с Бен Афлек, бившият й приятел бе доста близо до тях. Той обикаляше Сен Тропе, Монако, Испания и Италия заедно със свои приятели, по повод своя рожден ден. А сред почетните му гости на яхтата бе спортната журналистка Мелани Колинс, за която се говори, че е новото му гадже. 

Макар да не поздрави латино дивата за 52-ия й рожден ден, Родригес показа, че поддържа чудесния отношения с майката на своите деца. В една от своите истории той сподели обща снимка със Синтия Скъртис и момичетата - Ела и Наташа. Към нея написа, че тя е „най-добрата майка“. 

За разлика от Дженифър, Алекс Родригес не си е направил труда да седне и премахне всички публикации, на които тя присъства. Напротив, те си стоят в профила му в Instagram, за да напомнят за миналото, в което остана и предложението му за брак към изпълнителката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари