IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Във форма за лятото: Лизо показва интензивните си тренировки

3 юни 2021 16 30

„Най-добрите промени са тези, които само ти можеш да видиш“, казва изпълнителката

Снимка: БГНЕС

Лизо започва да се чувства все по-добре, след като се фокусира върху себе си и здравословния начин на живот.

През последната година 33-годишната рапърка премина на веган диета и увеличи тренировките си, което даде положителен резултат. Докато някои потребители на социалните мрежи посочват, че теглото на Лизо е останало същото, тя твърди, че промените са видими само за нея и са по-скоро в психическото, а не във физическото ѝ състояние. Наскоро изпълнителката публикува ново видео в TikTok, на което показва част от интензивните си тренировки, които прави през седмицата.

„Най-добрите промени са тези, които са видими само за теб. Радвайте се за себе си!“, написа тя в социалната мрежа. Видеото съдържа различни кадри, на които Лизо прави всичко – от скачане на въже, клякания с тежести, до дърпане и бутане на платформа. Звездата толкова сериозно се е отдала на фитнеса, че дори вече може спокойно да дърпа платформа, на която е застанала една от нейните приятелки.

@lizzo

The best transformations are the ones only you can see. Celebrate yourself.

♬ The Strumbellas - Spirits - Alikhan

Няколко дни по-рано носителката на три награди „Грами“ отбеляза огромен успех в тренировъчния си процес, позирайки по къси панталони. „Нека да ви кажа нещо. Винаги съм била много несигурна – е, не чак толкова много, но се притеснявах да тренирам по къси панталони. Но днес мога спокойно да го направя“, написа тя в TikTok. Допълни, че не се е променила много във физическо отношение, но пък разликата е огромна в психическото ѝ състояние.

Лизо започна да споделя тренировъчни видеа в TikTok преди година и заяви, че не прави упражнения за отслабване. „Работя не за вашето перфектно тяло, а за моето. И знаете ли какво е то? Не е ваша работа, защото аз съм красива, силна, върша си работата и съм успешна в нея“, каза тогава изпълнителката. Тя допълни, че хората не трябва да се съдят един друг, а да гледат себе си и да правят това, което им харесва.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари