IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блестяща кожа – Лизо споделя как я постига

7 април 2021 12 30

Певицата разчита на изворна вода за хидратацията

БГНЕС

„Да си дебела е напълно нормално!“. Това казва певицата Лизо, която не се срамува от тялото си и често се снима по бански. Насърчавайки своите фенове да мислят положително за телата си, тя се радва на доста верни последователи, които с интерес следят нейните публикации. В някои звездата разкрива своята рутинна грижа за красота.

Хранейки се по-здравословно от няколко месеца, Лизо се надява да изкорени някои вредни навици, които ѝ пречели да има блестяща кожа.

„Ако се чувстваш тъжна днес, просто си спомни, че твоето тяло е ТВОЕТО тяло. Не е ничие друго“, казва изпълнителката, която не променя снимките си, не използва филтри за намаляване на извивките.

32-годишната Лизо признава, че преди години не полагала кой знае какви грижи за лицето си. След като няколкократно си лягала с грим, кожата ѝ започнала „да откача“, което я накарало да потърси специализирана помощ за справяне с проблема, разкрива тя в интервю за New York Times.

Ето какво включва рутината на певицата:

Изворна вода всеки ден

Лизо обяснява, че гледа да пие повече вода през деня, което ѝ гарантира по-свежа и хубава кожа. Но уточнява, че набляга на изворна, която има по-различен състав от обикновената.

„Водата е наистина важна за лицето и косата. Отивам до тоалетната и, вярвате или не, се пръскам със спрея за лице“, казва тя и допълва, че в него има изворна вода.

Дермапланинг поне веднъж в месеца

Певицата разказва, че за да изглежда неотразимо на червения килим, на сцената или по време на снимки, тя не пропуска да си направи дермапланинг. Някои смятат, че процедурата е обикновено бръснене на лицето, но всъщност тя е много повече. Представлява почистване на лицето от мъртвата кожа чрез медицински скалпел. Освен това е напълно безболезнена.

В своя Instagram Лизо коментира, че тази терапия е „най-добрият начин за отърваване от всякакви мъртви кожни клетки“ и изглаждане на кожата на лицето преди нанасянето на фон дьо тен.

Както всяка жена, понякога тя има лющеща се кожа, която изглежда зле след гримиране. Затова се подлага на въпросната ексфолиация, която подобрява качеството на епидермиса. Освен че изглажда, тя има и подмладяващ ефект.

Олио за лице вместо хайлайтър

Лизо обича да споделя свои снимки без грим, а когато е с такъв, кожата ѝ има специален блясък. Оказва се, че той не е получен чрез хайлайтър, а чрез масло за лице, на което тя разчита за своята визия.

„Използвах маслото Glow и мисля, че това работи по-добре“, казва тя пред NYT. И дава пример с това, че има много естествени масла, които подхранват и придават блясък на лицето.

„Мисля че всеки заслужава да види как добре изглеждах вчера“, пише Лизо, танцувайки пред камерата.

Витамин D

Тези дни певицата споделя свои кадри по бански и разкрива, че излагането на слънце е най-добрият начин да си набави витамин D. Тя често ходи на плаж, а понякога излиза и в градината, за да получи малко лъчи и да направи нежен загар.

Последователката на движението Body Positivity напомня, че никога не трябва да забравяме слънцезащитата, независимо дали сме на плажа или на разходка.

Лизо, певица,

БГНЕС

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари