IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм показа какво обядва, за да има красива кожа

31 март 2021 11 00

Вижте каква е тайната на младежкия вид на звездата

БГНЕС

Виктория Бекъм разкри какво обядва и всъщност каква е една от тайните на младежкия ѝ външен вид. Звездата сподели в своето стори в Instagram снимка на здравословния си и доста минималистичен обяд в неделя, като сравни ястието с нездравословния и калоричен обяд на сина си Ромео, който беше заложил на бургер и пържени картофки от верига за бързо хранене.

В конкретния случай, обядът на Виктория се състои от няколко свежи резена авокадо, пушена сьомга и лимон. Мисис Бекъм и преди е споделяла, че авокадото е една от любимите ѝ храни и че хапва по три-четири на ден.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IMAGE Media (@image.ie)

Модната икона е коментирала факта, че поддържа здравословна диета, а блестящата ѝ кожа и тонизираната ѝ фигура са резултат от дисциплинираното ѝ хранене и ежедневните тренировки.

Диетата на Виктория се състои от здравословни, балансирани ястия, които не включват мляко или сирене. Според експертите авокадото подобрява цялостното здраве на кожата и предотвратява нейното увреждане. Омега-3 мастните киселини в сьомгата също спомагат да се поддържа еластичността на кожата, придавайки ѝ блясък.

В интервю от 2018 г. Виктория сподели, че се опитва да хапва морска храна – прясна риба или морски дарове всеки един ден. Сутрешната закуска на Виктория започва с чай с лимон или две супени лъжици ябълков оцет с вода. След това тя обикновено хапва смути с бадемово мляко, плодове и зърнени храни.

Наскоро тя сподели, че сутрин обича да смесва ябълки, киви, лимон, спанак, броколи и чиа семена в своя миксер Nutribullet и с такова „зелено“ смути започва деня си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Пулет ( преди 3 години )
Браво! То това хич не е реклама!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар