IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лизо отговори на критиките към тялото си: Красива съм

13 юни 2020 15 00

Изпълнителката се изправи срещу хейтърите

Снимка: БГНЕС

Лизо има какво да каже на хората, които критикуват тялото ѝ в социалните мрежи. Във видео, публикувано в платформата TikTok, изпълнителката отговори на всички, които я обиждат заради телосложението ѝ. През последните години рапърката тренира усилено, за да влезе във форма, но въпреки това все още получава критики от случайни хора.

Тя заяви, че тренира само заради себе си, а не да задоволи желанията на другите. „Ей, тренирам постоянно през последните 5 години и, може би ще ви се стори странно, но не го правя, за да ви се харесам“, каза Лизо. Тя показа на потребителите какви упражнения е правила през този период и добави, че иска да се чувства добре в тялото си, а не да покрива стандартите на обществото. 

„Това не е ваша работа, защото аз съм красива, силна, върша си работата и го правя добре“.

Рапърката заяви, че всеки трябва да гледа себе си, а не да критикува хора, които дори не познава. Това важи не само за звездите, но и за всеки човек, който страда от наднормено тегло. Носителката на „Грами“ отбеляза, че здравето не се определя само от физиката на човек. „Това се определя и от това, което не се вижда. Затова всички вие трябва да изчистите душата си. Намасте, пожелавам ви чудесен ден“, завърши тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! Latin America (@eonlinelatino) on

Още със заглавието Лизо иска да покаже за какво ще бъде видеото ѝ. Тя го е озаглавила „Ако не сте критик на тялото ми, може да пропуснете... добре, сега, когато вие всички сте тук“. Звездата се завърна в TikTok, за да реагира на коментар, който сравнява малко момче с нея. Става въпрос за баща, който снима сина си, а отдолу човек пише, че детето трябва да започне да тренира или ще се превърне в следващата Лизо.

Отговорът на бащата обаче изненадва всички и той казва на сина си с възхищение „Оле, Боже! Ти ще си следващата Лизо!“. Рапърката също се включи в дискусията и заяви, че тя е милионерка, била е на корицата на „Vogue“, има 3 награди „Грами“, актриса, активист и икона, която има перфектно тяло. 

На нас ни звучи доста добре, ако сме следващата Лизо. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари