IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лизо със специална прическа и туърк за изборите

3 ноември 2020 10 50

Певицата отправи послание към гласоподавателите

БГНЕС

Лизо е поредната известна личност в САЩ, която използва влиянието си в социалните мрежи, за да насърчи гласуването на президентските избори. Няколко дни преди крайния срок, певицата показа, че има нестандартно мислене, агитирайки чрез косата си. Точно така! Колкото и да ви се струва смешно, тя си направи специална прическа, с която обясни как се губят гласоподаватели. 

„Това е огромен дял. 40% от американците не гласуваха през 2016 г.“, написа тя и сподели своята визия. 

На кадъра Лизо е с къса коса, стилизирана с лак. Най-отгоре, чрез специална инсталация, внимание привличат онези 40%, за които Лизо говори.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Lizzo (@lizzobeeating) на

„Не бъдете част от тях. Отидете до урните“, настоява изпълнителката. 

Подобно на други звезди, певицата даде специален код, чрез който избирателите да се запишат предварително, за да са сигурни, че ще дадат вота си на 3 ноември. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Lizzo (@lizzobeeating) на

По-късно Лизо показа и своя аутфит, с който е отишла да пусне вота си – бели къси панталони и бюстие с принт на американското знаме. Тя носи лачен клъч, който отваря, за да извади своя плик. После без задръжки прави туърк, доволна от решението, което е взела. В клипа се вижда, че тя вече е с червена къдрава перука. 

Дженифър Лопес, Лейди Гага, Ариана Гранде, Брад Пит, Кейти Холмс, са само част от другите популярни имена от света на киното и музиката, които през изминалите месеци насърчаваха американците да гласуват за президент. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Lizzo (@lizzobeeating) на

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари