IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зоуи Салдана и тайните ѝ за по-млада кожа

24 март 2021 14 30

Почистването е приоритет за актрисата

Снимка: БГНЕС

Когато си звезда в хитови филми като „Аватар“ и „Пазители на галактиката“, не е изненадващо, че голяма част от света те смята за истински супер герой. Актрисата Зоуи Салдана се справя с всичко това по перфектен начин, като в същото време успява да изглежда перфектно и да се грижи по чудесен начин за кожата си.

Как точно актрисата се сдобива с такава светеща, копринено изглеждаща кожа? Оказва се, че тя не крие своите ритуали за красота. „Всъщност съм от хората, които наистина се радват, когато се грижат за кожата си“, казва Зоуи в интервю за Allure. Допълва, че не го приема като задължение, а просто като част от живота, нещо като миенето на зъбите.

От използването на истински кокосови орехи върху кожата си, любовта към изцяло натурални продукти, ежедневното почистване на лицето и много други процедури, Зоуи споделя точно как се грижи за кожата.

Кокосовите орехи са ключът

Зоуи Салдана израства, разделяйки детството си между Ню Йорк и Доминиканската република. И възпитанието в две различни държави е изиграло важна роля в начина, по който тя гледа на своята рутинна грижа за красота и кожа.

„Ако живеете на остров, имате кокос, използвате всяка една част от него“, казва актрисата пред Byrdie. Тя допълва, че е пиела водата, правила е храна с вътрешността на ореха, изцеждала е кокосово мляко и го е използвала директно върху кожата или косата си. Също така е правила и кокосово масло. „Израснах, използвайки околната среда в пълния ѝ потенциал“, допълва звездата.

Така че, ако сте почитатели на домашните продукти за красота, които може да си правите сами, помислете да включите кокосовите орехи в ежедневието си. Ако пък не може да си ги набавите, кокосовото мляко от магазина също върши работа.

Почистването на лицето е приоритет

Салдана е голям фен на базовите процедури за красота. Именно затова тя никога не забравя да си измие лицето, независимо колко изморителен е бил денят. „Мисля, че измиването на лицето поне два пъти на ден е най-важното нещо, особено когато живеете в град, защото там има много замърсяване“, казва звездата пред Allure. Тя признава, че винаги използва овлажняващ крем, защото кожата ѝ се уврежда от честите пътувания и смяната на климата.

Тайното оръжие за красота

Въпреки че в момента много хора отделят значителна сума пари за високотехнологични инструменти за красота, Зоуи Салдана не следва тази тенденция. Вместо това тя избира по-прости методи и залага на мокри кърпички или обикновена кърпа за лице.

Всичко трябва да е натурално

Звездата от „Аватар“ казва, че времето, прекарано в Ню Йорк ѝ е помогнало да се научи как да създава домашни продукти на базата на хранителни съставки, които да използва за уелнес процедури. Тя споделя, че включването на природни съставки, като зехтин и масло от ший, е изключително полезно за кожата. Въпреки че може да се сдобие с всеки скъп козметичен продукт, Зоуи залага на природните лекарства, които имат доказани ефекти върху красотата.

Балсам за устни – любимият продукт

Както много от нас знаят, балсамът за устни има множество полезни свойства и Зоуи се възползва от всяко едно от тях. Нейният любим продукт е балсам, който не само поставя върху устните, но маже и върху клепачите и бузите си. Според нея, това е перфектен начин да подчертае чертите си в дните, в които не иска да носи грим.

Още за това как може да постигнете по-млада и по-красива кожа ще научите от онлайн събитието „Светът на Tialoto“, което ще се излъчи на 31 март от 14:15 на живо във Фейсбук.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари