IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лизо: Подлагам се на 10-дневен детокс, но все още съм пълна

17 декември 2020 10 30

Изпълнителката отговори на осъдителни коментари

Снимка: БГНЕС

В понеделник, 14 декември, Лизо беше нападната заради споделянето на своя 10-дневен детокс със смутита. В платформата TikTok изпълнителката разкри част от диетичния си режим, което не зарадва особено много феновете ѝ.

Откакто се сдоби със слава, звездата се опитва да промотира себеуважението и любовта към себе си, независимо от телосложението на човек. Тя е една от личностите, които не крият килограмите си и е заявявала, че всеки от нас трябва да бъде оценяван по таланта и добрите дела, които прави, а не по килограмите. Фактът, че Лизо се подлага на определени ограничения обаче нарани феновете и те я обявиха за лъжкиня.

@lizzo

Watch me do JJ smith’s 10-day smoothie detox *cue inspirational music*

♬ Thick - Chiller Tribe Mosy

За да изчисти името си и да потуши напрежението в социалните мрежи, звездата публикува специално съобщение. „Правя детокс и все още съм пълна. Обичам тялото си и все още съм пълна. Красива съм и все още съм пълна. Тези неща не са самоизключващи се“, пише Лизо в Instagram. Тя добавя, че месец ноември е бил изключително стресиращ за нея, като през повечето време е пиела доста алкохол и е похапвала пикантни храни, което ѝ е създало проблеми със стомаха. „Исках да преобърна процеса и да се завърна там, където бях преди началото на ноември“.

Според изпълнителката, плюсовете от детокса не са били само за стомаха. Тя споделя, че сънят, хидратацията, вътрешния мир, психическото ѝ състояние и кожата ѝ също са били повлияни положително. „Аз съм голямо момиче, което прави детокс със смути. И исках да го споделя с вас. Изхвърлих всичко, което исках от тялото си и всяко голямо момиче трябва да прави това, което иска със собственото си тяло“, казва Лизо.

10-дневния детокс със смутита се състои от три зелени смутита на ден (листни зеленчуци и плодове) и насърчава високопротеинови закуски като твърдо сварени яйца, ядки, неограничено количество хрупкави зеленчуци, като краставици, както и ябълки. Модифицираната версия се състои от две смутита, леки закуски и основно ястие.

Въпреки че прочистването се използва като метод за отслабване, то се препоръчва и като детокс от преработени храни, млечни продукти, месо и кофеин, за да даде на тялото ви малко почивка. Лизо напомни на феновете си, че не трябва да гладуват по време на детокса. „Аз се хранех със зеленчуци, плодове, протеини и пиех много вода. Вие не трябва да правите това, за да бъдете красиви и здрави. Това беше моят начин. Вие може да си намерите друг“, казва изпълнителката. Тя препоръчва на всеки, който иска да започне подобен детокс, да се свърже с диетолог.

И за да докаже, че все още обича тялото си, изпълнителката публикува снимка на вредни храни, които ще сервира на коледното си парти. Вечерята ще включва паста, сандвичи и енчилада.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари