IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенна мода: 7 идеи за перфектния тоалет

19 септември 2021 16 30

Използвайки дрехи, които вече имате в гардероба си

Снимка: iStock

Понякога е просто импулсивно решение. Виждаме сладък чифт обувки, носени от любимата ни знаменитост, и веднага започваме да търсим откъде можем да си купим подобни. Или пък разглеждаме социалните мрежи и случайно попадаме на красива рокля, която веднага можем да притежаваме само с един клик.

На всеки няколко месеца модата ни дава нова култура от тенденции, които сме принудени да следваме, за да не изглеждаме изостанали. Е, за есента на 2021 година експертите призовават да изпробвате нещо ново – да използвате старите си дрехи, но по малко по-различен начин. Така хем няма да давате излишни пари за ненужни тоалети, хем ще станете част от движението за устойчива мода.

В новите, които са чудесни за вашия портфейл, открихме, че седем от днешните най-големи тенденции, появили се по ревютата тази година, са тоалети, в които много от нас вече са инвестирали. Тук са включени ризи, наситени цветове и комбиниращи се дрехи. Сега обаче идва въпросът как да накараме тези модели да изглеждат свежи през следващите месеци. Решението е въвеждането на малко хаос в начина, по който сте ги носили досега.

Ето и няколко идеи за перфектния есенен тоалет

Ризи

Тъй като тази дреха по същество се счита за най-добрата за преходното и есенното време, най-вероятно имате няколко модела от нея. Няма значение дали е бяла, на райета или в пастелен нюанс, този сезон ризата ще бъде полезна за различни сценарии.

риза istock

Снимка: iStock

Как да я носите през есента на 2021: Превърнете я в своя първокласна дреха. Когато не я носите самостоятелно, използвайте я като основа за вашия външен вид, слагайки я под елеци или сака. Ако изберете широк модел, може дори да придадете на тоалета си малко стил от 2000-та година, като добавите колан.

Панталони

Прекарали сме повече време, отколкото сме готови да признаем, носейки анцузи и спортни панталони. Краката ни, от друга страна, вече са готови да се разхождат в нещо по-елегантно и стегнато, така че е време да им дадем тази възможност. Широките панталони са един от любимите ни преходни модели, като се оказва, че са доста по-универсални отколкото си мислехме.

панталон istock

Снимка: iStock

Как да ги носите през есента на 2021: Макар че широките панталони някога се смятаха за строго официални, сега те се разглеждат като нещо непринудено и ежедневно. Може да ги комбинирате с цветна тениска, плетен пуловер или да ги облечете с корсет и токчета за по-официална вечеря. Гарантираме, че след като започнете редовно да носите тези панталони, няма да искате да ги свалите.

Едноцветен тоалет

Съответстващите комплекти не са нещо ново, но дизайнерите все още не са готови да се откажат от тази тенденция и ние нямаме нищо против. В края на краищата, какво по-хубаво от предварително приготвен тоалет, който може да облечете във всеки един момент?

Как да ги носите през есента на 2021: Добавете трети елемент. Комплектът от три части вдига още повече летвата, а едноцветните блузи и панталони стават още по-красиви с подходящо палто или аксесоар. Това обаче не означава, че трябва да харчите луди пари, за да се сдобиете с подобна визия. Просто изровете някоя дреха, която вече притежавате или пък сложете аксесоар в същия цвят и сте готови.

Каре

Най-вероятно няма да се изненадате, когато ви кажем, че карето все още е задължително за есента. Тази тенденция се завръща всяка година, така че ако се чудите дали любимите ви карирани панталони от 2019 година все още са на мода, отговорът е 100% да.

палто istock

Снимка: iStock

Как да носите каре през есента на 2021: Изберете изтънчения вид. Черно и бяло, ученически стил, шахматно каре – както искате го наречете – това е актуалният принт тази година. Така че комбинирайте карираната си пола, блейзър или риза с други подобни артикули, след което добавете мокасини и дълги чорапи.

Блузи с надпис

Докато преди блузите с надписи се смятаха като подходящи само за младежи, сегашното правило е, че никога не си твърде стар, за да носиш нещо подобно. Дрехите са за всички и истината е, че една закачлива поговорка или смешна илюстрация може моментално да подобри настроението ти.

Как да ги носите през есента на 2021: Мислете нестандартно и комбинирайте дрехи, които смятате за пълни противоположности. Графична тениска с пухкава миди пола ще привлече вниманието на всички, докато суитшъртът с лозунг, съчетан с дънки и кецове, е лесно постижим вид, който ще направи силно впечатление.

Ярки цветове

След като слънцето започне да залязва по-рано и хапещият студ нахлува у дома, често се изкушаваме да извадим неутрални и по-тъмни цветове, които да отговарят на заобикалящата ни среда. Но този сезон всичко ще се върти около смелите, ярки цветове, така че все още не прибирайте жълтите рокли и електрически лилавите панталони.

цветове istock

Снимка: iStock

Как да ги носите през есента на 2021: Натрупайте ги. Използвайте въображението си и комбинирайте два или повече нюанса, за да постигнете цветен вид. Или пък изберете само една дреха, която да привлече вниманието и останалата част от външния ви вид превърнете в приглушена сянка.

Ресни

Това е един от модните детайли, които никога не изчезват, защото е забавен и добавя голямо разнообразие към визията. Ако притежавате яке, рокля или портмоне с ресни, определено ще трябва да го включите в есенния си гардероб.

ресни istock

Снимка: iStock

Как да ги носите през есента на 2021: Наистина няма грешен начин да носите дрехи с ресни, но придържането към определено десетилетие винаги е доста забавно. Добавете към роклята си големи изящни обеци и метални артикули и сте готова за парти в стил „Великият Гетсби“. Може пък да се върнете още по-назад във времето, към 70-те, комбинирайки яке с ресни и разкроени панталони.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари