IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенна мода: Дуа Липа с идея за високи ботуши

1 септември 2021 09 00

Август все още не е приключил, но изпълнителката се готви за по-дъждовното време

Снимка: Getty Images

Дуа Липа вече официално е навлязла в есенния сезон.

Напомняйки ни, че е време да сменим леките и отворени сандали, потниците и изрязаните сандали с нещо по-подходящо за дъждовното време, изпълнителката се облече в перфектния тоалет за по-ниските температури, които ни очакват. 

Липа публикува колекция от снимки в Instagram от скорошното й пътуване до Лондон. На първия кадър виждаме как звездата е комбинирала зелено неоново яке с черна пуловерна рокля и дълги до бедрото ботуши с висок ток. На друга снимка пък Дуа вече е без якето си и показва цялата прелест на ботушите, като е вдигнала единия си крак към огледалото. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Изпълнителката също така включи кадър на мартини и чиния с миди, както и видео, на което чака асансьора и прави забавна физиономия към камерата. 

Това не е първият път, в който Липа се опитва да ни напомни, че есента е съвсем близо. По-рано през седмицата тя беше забелязана с голямо кожено яке на Balenciaga и розова плетена шапка, което беше доста странен избор за жегите на август. Тя допълни тоалета с правоъгълни слънчеви очила, голяма черна кожена чанта и черни маратонки. Преди това пък изпълнителката публикува снимка в социалните мрежи, на която носи сив блейзър, закопчан до врата, и дълги до коляното кожени ботуши.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

На 22 август Липа навърши 26 години и отново впечатли с модния си вкус. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари