IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна мода: Дуа Липа със задължителните обувки за сезона

12 август 2021 08 40

Изпълнителката сякаш лети над повърхността

Снимка: БГНЕС

Дуа Липа продължава да ни вдъхновява с тоалети за лятото и да доказва, че всяка една дреха може да изглежда добре, само ако е комбинирана правилно. 

След като ни върна в 90-те години с цветната си риза преди седмица, сега е ред на супер секси тоалет, подходящ за 2021 година. В скороша публикация в Instagram изпълнителката сподели няколко снимки от лятната си почивка, позирайки до огромен кактус. Тя носи плетен къс топ с дълъг ръкав, който навярно разкрива повече отколкото би се искало на родителите на Дуа. Дрехата включваше дълги ленти, които звездата беше увила около кръста си и комбинира с черна пола, дълго златно колие и лилави обувки. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Бърз близък план на сандалите ни позволява да видим, че те са направени специално за Липа, като дори имат избродирано името й във вътрешността си. Огромните токчета накрая са завършени с бяла черта, приличайки на аксесоари от друго измерение. "Jonny la gente esta muy loca!!!!", написа звездата под снимките, цитирайки песента Loca People от испанския диджей Sak Noels. 

Летните визии на Дуа Липа досега са безгрешни и са доста по-различни от това, което сме виждали на червения килим. На светски събития изпълнителката носи Versace и Vivienne Westwood, докато в ежедневието си разчита на малко по-достъпни дрехи. Наскоро Липа критикува колегата си DaBaby относно коментарите му за хомосексуалността. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

"Изненадана съм и съм ужасена от коментарите на DaBaby. Наистина не разпознавам този човек, като някого, с когото съм работила. Знам, че феновете ме познават и знаят, че на 100% подкрепям ЛГБТ общността. Трябва да сме единни в борбата със стигмата и игнорирането на болести като ХИВ и СПИН", пише Липа в социалните мрежи.

Преди няколко седмици DaBaby участваше във фестивала Rolling Loud в Маями, когато в края на изпълнението си направи коментар, който запали обществеността. "Ако не сте болни от ХИВ, СПИН или някоя друга смъртоносна болест, предавана по сексуален път, която може да ви умъртви в следващите 2-3 седмици, вдигнете телефона си високо с включен фенер", заяявил той пред публиката. 

Това накара множество звезди да се обърнат срещу него, включително Елтън Джон, Майли Сайръс и Мадона. Рапърът се опита да се извини, но вече беше твърде късно и всички музикални фестивали, които го бяха поканили на участие, го изключиха от програмите си. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари