IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Летни трепети: Дуа Липа с цветно предложение за плажа

4 август 2021 09 00

Изпълнителката впечатли с физиката си

Снимка: БГНЕС

Лятото вече почти си отива, но някои от нас все още не са стигнали до плажа. Август месец е предпочитан за почивки, защото е малко по-прохладен, курортите са по-пълни с туристи и са перфектното място за големи купони с непознати. Броейки дните до морето, ние се опитваме да почерпим вдъхновение от любимите си звезди относно какво да носим на плажа и извън него.

Днешната идея идва от Дуа Липа, която не само показа своя избор на бански, но и какво добавила към него. В социалните мрежи тя публикува няколко снимки от почивката си, носейки бански от две части, украсен с лъскави райета. Тоалетът е комбиниран с ярка цветна риза и няколко кръгли обеци. Разбира се, задължителните слънчеви очила са на лицето на Липа, а черната малка чантичка събира всичко, от което една жена се нуждае за плажа - слънцезащита, телефон и пари. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Освен прекрасния тоалет Дуа впечатли и с невероятната си физика. Феновете побързаха да я поздравят и изпълниха коментарната секция с различни похвали и емотиконки. "КРАЛИЦА", "Не мога да повярвам колко си секси" и "Искам и аз да изглеждам толкова добре, когато порасна", е само част от написаното. 

Ако все пак не ви се чака да пораснете, може да изглеждате като Дуа Липа още сега. Нейната тренировъчна сесия започва около 8:30 всеки ден независимо дали я прави чрез Zoom или на живо с треньора си в Лос Анджелис. Едно от любимите й кардио упражнения са танците, които понякога заменя с високоинтензивни тренировки от джъмпинг джакс, планински катерач и бърпита. "Тренировките са доста натоварващи, но често приключват много бързо и съм доволна от резултата", казва Липа пред Vogue през 2017 година. Освен във фитнеса, изпълнителката се труди и в залата за пилатес, йога или пък прави упражнения за увеличаване на силата. 

Що се отнася до диетата, Дуа приготвя храната си според графика за деня. Закуската обикновено е нещо, което може да бъде изядено по път, но преди това се пие задължителната чаша чай. За вечеря изпълнителката обича да си готви у дома, но когато няма време се примирява и с поръчка от любимия си ресторант до дома й. "С цялото това тичане, което правя по време на работа, е хубаво да се прибера у дома при вкусна храна, която зарежда тялото и живота ми", казва тя пред Refinery29.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Явно, ако искаме да изглеждаме като Дуа Липа, ще трябва да си купим обувки за танци. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари