IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лято 2021 - кои са любимите аксесоари на Дуа Липа?

25 юли 2021 18 00

Певицата залага на водещ стил от 20-те

БГНЕС

Цветни пръстени, гривни, обеци, колиета и други, напомнящи ни за тийнейджърските години, виждаме навсякъде из магазините това лято. Вдъхновени от така наречения стил Y2K, който бе актуален през 20-те, те биват носени от много известни личности, които се интересуват от модните тенденции. Да вземем например Дуа Липа, която наскоро показа, че обожава пъстрите аксесоари, които като деца си слагахме по ръцете. 

Споделяйки няколко кадъра от пътуването си до Мексико, изпълнителката разкрива, че е съчетала късите панталонки и топ в черно с гривни тип верига в неонов цвят - една от тенденциите за сезона. Освен тези нестандартни бижута, по пръстите й виждаме сладки пръстени в розово, жълто, зелено и виолетово, които сякаш е получила от пакетче със зрънчо. 

Младежката визия на Липа допълва прическата й - на две опашки, със симпатични малки плитки (разгледайте цялата й галерия със стрелката на дясно). 

По принцип множеството аксесоари по ръцете са запазена марка за звездата, но обикновено те са предимно сребърни или златни. Но сега тя вероятно е увлечена по ретро тренда, който се завръща и ги е заменила със силиконови, украсени с блестящи елементи в основата си. 

Освен въпросните пръстени и гривни, други неща в същия стил, които може да си купите за лято 2021 и така да копирате Дуа Липа, са кърпи тип бандана, скрънчове, бижута от мъниста, обемни диадеми и други в изкрящи цветове. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари