IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обемиста чанта – тенденция в аксесоарите за тази година

26 март 2021 16 30

Вариациите са много, а резултатът само един – изящност

Снимка: iStock

Няма да лъжем и да се правим, че портмонетата ни не са били забутани в някое чекмедже през последната година. За ходенето до магазина или взимането на доставената храна ни трябваха само определена сума пари, която спокойно можехме да сложим по джобовете си. Кредитните карти, личните документи и червилото като че ли станаха ненужни по време на пандемията и останаха вкъщи за дълъг период от време.

Но със затоплянето на времето и целия напредък с ваксинацията, изведнъж виждаме светлина в края на тунела. Бавно приветстваме модните тенденции, като заменяме домашните чехли с високи токчета, а анцузите отстъпват място на дънките и официалните панталони. За да бъде визията ни напълно завършена, ни трябва и подходяща чанта, която да събере всичките ни аксесоари и важни неща.

Въпреки че капитонираните стилове не са нищо ново, подплатените чанти набират популярност и в момента заливат пазара. Те често са с големи размери и приличат малко на възглавница, което пасва идеално на новото ни нормално ежедневие. По този начин съчетавате домашния уют с уличната елегантност.

Именно подплатените чанти ще бъдат една от популярните тенденции през тази година, като няма значение какъв точно модел ще изберете. Може да заложите на клъч, пазарска чанта, чанта през рамото или раница, като всеки един от тях ще добави малко разнообразие и забавление към облеклото ви.

Хубавото на тези чанти е, че често се предлагат в големи размери, което е подходящ избор за онези от нас, които носят повече неща, отколкото им трябват. Тези прекрасни аксесоари могат да побират всичко, което ви е важно, включително леко яке или пуловер за прохладните пролетни и летни вечери. Разбира се, за хората, които не обичат да носят нещо подобно на куфар, чантите се предлагат и в по-малки размери.

Ако си мислите, че подплатените чанти не си подхождат с нито един официален тоалет, помислете пак. Има модели, които са изключително стилни и са точното решение за коктейл с колегите или професионална среща, когато им дойде времето. Причудливият характер на аксесоара се вписва чудесно и в тенденциите за 2021 година, като носенето на рокли върху панталон.

Бъдете готови за погледите, които ще привлечете с новата си чанта, особено когато тя е комбинирана по перфектен начин с облеклото. Дори едноцветните ви тоалети ще получат нотка на забавление с този подплатен и абсолютно задължителен аксесоар.

Още за модните тенденции за тази година ще научите от събитието „Светът на Tialoto“, което ще се излъчи на 31 март от 14:15 на живо във Фейсбук.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари