IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Летни рокли: Дуа Липа с мини модел

10 август 2021 10 50

Певицата на Ибиса след Албания

БГНЕС

Завърши обиколката на Дуа Липа в Албания. Певицата, която бе в компанията на своето семейство и гаджето си, посети средновековния град Бутринт. Там тя използва фона на популярния античен център, за да облече най-новия си летен аутфит. 

25-годишната изпълнителка показа за пореден път, че е в перфектна форма, снимайки се на фона на зелебелжителността с мини рокля в бял цвят. Моделът е по-нестандартен и може да се носи по два начина. 

Роклята на Липа прилича на дълъг потник с изрязани рамене. Тя обаче не е изчистена, а има нещо като колан от плат със сребриста катарама на кръста. Дължината й е малко под задните части, като се отличава с X-образна препаска. 

Въпросният модел, избран от Дуа, е многофункционален. Ако пожелае, тя може да смъкне още долната част, поучавайки по-големи дупки от двете страни на бедрата. 

Визията на певицата допълват сребристи слънчеви очила и сандали на черна платформа. 

Обикаляйки Албания с Анвар Хадид, звездата ни вдъхнови за нови модни находки. По-рано, например, я видяхме с друга рокля - плажна, с флорални мотиви, прилепваща плътно по тялото й. 

Следващата спирка от лятната отпуска на певицата е Ибиса. Именно от там тя пусна серия от снимки с новите си бански. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари