IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенна мода: Панталоните от 90-те, които се завръщат

30 август 2021 14 30

Бела Хадид, Хали Бери и много други звезди вече ги имат

Снимка: iStock

Времето навън лека-полека ни напомня, че есента наднича иззад ъгъла и съвсем скоро ще е при нас. Летните почивки почти приключиха и е време да помислим какво точно ще носим следващия сезон. Все още не се знае дали ще бъдем поставени отново в изолация и затова е добре да се запасите с популярните модни тенденции, за да може да сте номер едно сред колегите си. 

През последната година модата Y2K, или "Годината 2000", е изключително популярна сред младото поколение. С носталгия по времето, в което всичко беше малко по-просто и по-забавно, тази тенденция връща обратно дрехи, носени от нашите по-големи братя и сестри. Тук говорим за бляскави материи, големи маратонки, плисирани поли, цветни слънчеви очила и много други. 

Оказва се, че модата Y2K ще е популярна и през тази есен, като този път завръщането си правят широките панталони. Точно така, забравете за впитите модели, които не ви позволяват да хапнете десерт, както и за онези тесни крачоли, които ви карат да се чувствате като в менгеме. Сега е времето на широките модели, позволяващи свобода и удобство както при сядане, така и при дълги разходки. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thayne Oliveira (@thayooliv)

От модни икони като Джесика Алба до новите звезди като Девон Карлсън, широките панталони с джобове изглежда, че са изборът на всеки в последно време. И докато се опитвате да разберете как точно те се завръщат на мода, ние ще ви дадем отговора. 

През последната година анцузите и спорните екипи се превърнаха в ежедневното ни облекло. След това на мода дойдоха ботушите UGG и постепенно утвърдени модни правила бяха бързо забравени. На всичкото отгоре, дънките с ниска талия отново са популярни и затова е напълно разбираемо, че още една тенденция, в лицето на широките панталони, ще се завърне. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ? (@bellahadid)

Хубавото на тези панталони е, че те могат да бъдат съчетани с почти всичко. Докато Бела Хадид ги комбинира с чифт маратонки, то Хали Бери реши да разнообрази нещата и да добави високи токчета към своя кафяв модел. 

Дори и да чувствате, че някои неща са по-добре оставени в миналото, все пак трябва да опитате тези панталони. Сега има много варианти за тяхното комбиниране, които пасват на всеки един стил. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари