IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес - красота и елегантност в неоново жълто

24 август 2021 14 30

Изпълнителката снима реклама за козметичната си линия

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес доказва, че доста добре може да съчетава натоварения си график с личния си живот. 

Само преди ден тя беше в компанията на любимия Бен Афлек и неговите деца, наслаждавайки се на магическо шоу в Холивуд. След това петимата бяха допълнени от близнаците на Джей Ло и майката на актьора за една семейна вечеря преди старта на новата седмица. И докато Афлек все още търси нови проекти, по които да работи, то приятелката му няма време за по-дълга почивка. 

52-годишната Лопес работи усилено върху новата рекламна кампания на марката си JLo Beauty, която този път ще влезе в един от най-големите магазини за козметика по целия свят. Заедно те ще разпространяват продуктите в страни извън САЩ, като по този начин се цели по-голяма достъпност за всички любители на Джей Ло, както и повече продажби. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

За рекламата Дженифър избра да облече дълга рокля в неоново жълто с дълъг ръкав и дупка в областта на корема. Моделът беше изцяло плетен и включваше малка яка и копчета, които се спускаха по цялата предна част. За да покаже стегната си фигура, Лопес беше оставила две от копчета по средата разкопчани, което създаваше и малката дупка. Изпълнителката комбинира роклята с прозрачни токчета и два огромни диамантени пръстена.

Разбира се, лицето й бе покрито с грим от JLo Beauty, като леката спира подчертаваше кафявите й очи, а устните й бяха добре описани с бляскав балсам. Кожата й имаше лек росен ефект, като блестеше точно на правилните места. Бузите й имаха малко руж, а маникюрът е бе в лилав цвят. "Любимият ми цвят е неон и го ползвам за всичко. Направих нещо забавно с JLo Beauty, което ще пристигне съвсем  скоро", написа Лопес под снимките в социалните мрежи. 

Снимките за рекламата идват само няколко дни, след като децата на Бен и Джен официално се запознаха. Според запознати, връзката между двете звезди е доста сериозна и двамата говорят за общото си бъдеще. През 2002 година Афлек предложи брак на Лопес с 6-каратов диамантен пръстен, който струваше повече от 1 млн. долара. Според запознати, цената на бижуто вече е скочила до 15 млн. долара. 

Двойката обаче се раздели през 2004 година, след което Джей Ло се омъжи за Марк Антъни, от когото има близнаците Еме и Макс. Но и тази връзка не продължи завинаги, като през 2019 година изпълнителката се сгоди за Алекс Родригес, с когото се раздели тази година. Бен АФлек пък бе женен за Дженифър Гарнър, с която имат три деца - Вайълет, Серафина и Самюел. След развода си, той беше във връзка с Ана де Армас, с която се раздели в началото на 2021-а. 

Бен и Джен бяха забелязани да огледждат и общ дом в Бевърли Хилс. Според източници, те са се спряли на имение за 65 млн. долара, което обаче все още не са решили дали да купят. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари