IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовта се задълбочава: Джей Ло вече избира подаръци за дъщерите на Бен Афлек

17 август 2021 14 50

Изпълнителката е забелязана да пазарува бижута за Вайлът и Серафина

Снимка: Getty Images

Преди години Дженифър Лопес изпя, че любовта й не се купува с пари или бижута, но това не означава, че няма да обсипе с подаръци дъщерите на приятеля си Бен Афлек. Преди няколко дни изпълнителката беше забелязана да пазарува различни аксесоари за 15-годишната Вайлът и 12-годишната Серафина, които актьорът споделя с бившата си съпруга Дженифър Гарнър. 

През уикенда Афлек навърши 49 години, като празненството му бeше без присъствието на Джей Ло. Той реши да отбележи важния ден с трите си деца - дъщерите Вайълет и Серафина, и сина си Самюел. Четиримата бяха заснети да излизат от семейната кола в квартал в Лос Анджелис, където живее общ приятел. Афлек носеше синя тениска, черни дънки, черно-сиви маратонки и чифт слънчеви очила. 

По същото време Джей Ло посети холивудския продуцент Дженифър Клайн заедно с дъщеря си Еме. Именно там изпълнителката е решила, че е време да подари нещо красиво на двете момичета на приятеля си. "Тя се спря в един магазин за бижута заедно с Еме и двете започнаха да избират колиета с цветя. Освен за себе си, те купиха и две за дъщерите на Бен", казва източник пред списание People. Според него, Лопес е подарила аксесоарите в неделя, когато е била организирана семейна вечеря в чест на 49-ия рожден ден на актьора. 

Бен и

Снимка: Getty Imges

В къщата на Клайн са били още продуцентката Илайн Голдсмит-Томас, Даян Уорън и Лавендър Кокс, които са изразили своето възхищение от летните снимки на Лопес. Както всички знаем, изпълнителката и Бен Афлек заминаха на европейска почивка преди месец, обикаляйки водите на Италия и Франция с частната си яхта. 

Любовта на Бенифър вече сериозно се задълбочава и двамата започват все по-често да организират семейни събирания с децата си. Лопес дори смята да се премести в Лос Анджелис, където Афлек живее. Според източник, близнаците на изпълнителката - Еме и Макс - са напълно съгласни за промяна в местоживеенето и нямат търпение да видят новото си училище. "Те постепенно започват да опознават Бен. Всичко изглежда, че върви добре. Видно е, че Дженифър е сериозна относно Бен. Тя не е изглеждала толкова щастлива от дълго време", допълва близък до изпълнителката. 

След респективните им раздели с Алекс Родригес и Ана де Армас, Лопес и Афлек започнаха връзка в края на април. Това е втори опит за тяхната любов, след като бяха заедно през 2002 година. Сгодяват се през ноември същата година, но през септември 2003-а отлагат сватбата и окончателно се разделят в началото на 2004 година. 

Джей Ло

Снимка: БГНЕС

Този път обаче нещата изглеждат доста по-сериозни и се очаква да издържат по-дълго. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари