IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Едно голямо щастливо семейство: Джей Ло и Бен Афлек на почивка с петте си деца

24 август 2021 16 30

Към тях се присъедини и майката на актьора

Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес и Бен Афлек са прекарали един магически уикенд като едно голямо семейство!

Двойката, която възроди любовта си преди четири месеца, заминаха на екскурзия в Холивуд заедно с 15-годишната Вайълет, 12-годишната Серафина и 9-годишния Самюел, които Афлекс споделя с бившата си съпруга Дженифър Гарнър, както и с 13-годишните близнаци Еме и Макс, които са деца на Джей Ло и Марк Антъни. В петък групата, без Самюел, е гледала представление от мюзикъла "Хамилтън" заедно с майката на Бен - Крис Болдт. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

В събота Бен, Дженифър, Крис и петте деца са гледали шоу в Magic Castle - скъпарски клуб и ресторант за магьосници и любители на магията. Лопес и Афлек бяха забелязани да влизат в заведението, хванати под ръка. "Те наистина се насладиха на забавния семеен уикенд. Майката на Бен също се присъедини към тях, за да опознае децата на Джей Ло", казва източник пред E!News. Той допълва, че всички са се разбирали добре, като Серафина и Еме дори са ходили ръка за ръка. 

"Много добре се разбираха и изглеждаха като едно голямо семейство. Говореха си постоянно, усмихваха се и се смееха", казват очевидци. Това е първият път, в който Джей Ло е забелязана в компанията на по-голямата дъщеря на актьора и майка му. През юни Бен прекара време с майката на приятелката си докато режисираше проект в Лас Вегас. "Гуадалупе обожава Бен. Тя е много щастлива, че той се върна в живота на Дженифър", казаха източници по онова време. 

През последните месеци близнаците на изпълнителнителката на няколко пъти бяха забелязани в компанията на Бен, като понякога по-малките му деца също се присъединяваха към забавата. Досега обаче Вайълет странеше от голямото семейство. Оказва се обаче че и тя вече е решила да приеме Джей Ло в семейството, като изпълнителката положи всякаки усилия, за да спечели любовта на тримата малчугани. Наскоро тя закупи бижута за момичетата на Бен, които бяха направени специално за рождените им месеци.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Междувременно Лопес изглежда, че все повече започва да свиква в Лос Анджелис. През юни източник сподели, че изпълнителката, която е живяла и преди в града, смята да се завърне в Ел Ей и дори е започнала да търси училище за децата си. Засега обаче нито тя, нито Бен мислят за сватба и смятат да се насладят на момента. 

"Те все още се опитват да слеят двете си семейства, така че не чувстват, че е време за годеж. И двамата са минали по този път и не смятат, че е нужно", казват близки до двойката.  

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари