IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На вечеря по нощница: Дами и господа, това е Риана!

29 август 2021 13 30

Никой друг не може да блесне в подобно облекло

Снимка: Getty Images

Едно от най-трудните задачи за всяка дама е да избере подходящия тоалет за вечерна среща. Дали да си сложа къса рокля, или това ще изглежда твърде провокативно? Дънки и тениска не е ли много обикновено? А с какви обувки ще съчетая късите си панталони? Тези въпроси се въртят в главата на всяка от нас, когато седим пред огледалото с часове и не се харесваме с нито един тоалет. 

Когато си Риана обаче няма правила относно обличането. С Chanel до магазина? Абсолютно. Анцуг с високи токчета? И това го е правила. Затова и не бяхме изненадани, когато видяхме изпълнителката да отива на вечеря в луксозния ресторант Giorgio Baldi, напълно забравяйки за модните етикети. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gypsy White (@gypsywhite101)

В петък Риана реши да остави сутиена у дома и да облече само една къса копринена нощница, която беше покрита с кристали. Очевидно изпълнителката е бързала да хапне и след това веднага да скочи в леглото, като не е искала дори да сменя дрехите си. Тя комбинира нощницата с високи токчета, сребърен клъч и огромен диамантен чокър. Ярко червено червило и висока опашка завършиха вечерната визия. 

Според The Daily Mail, романтичната вечеря на Риана е била със седемгодишната й племенница Маджести Фенти и двете не са напуснали ресторанта до 6 сутринта на другия ден. По-рано през деня момиченцето се появи и в профила на леля си в Инстаграм, като покрива ушите си докато Риана пуска песента си "This Is What You Came For". Оказва се, че Маджести е била изтрита от YouTube и изпълнителката използва сингъла си, за да й се присмее. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари