IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С ухание на лято: Риана празнува с черен хайвер

11 август 2021 17 50

Разпродаде първия си парфюм, който е с българска роза

БГНЕС/IStockphoto

Каква е закуската на един милиардер? Отговор на този въпрос дава Риана, която отскоро е в отбора на най-богатите звезди, притежавайки 1,7 милиарда долара. Певицата показа, че похапва не какво да е, а черен хайвер в леглото, веднага след събуждане. Но ако си мислите, че тя се глези с него всеки ден, грешите. Просто в момента звездата има повод за празнуване, свързан с първия парфюм от марката Fenty. 

„Как се събуждам след като #FENTYPARFUM  се разпродаде тази сутрин“, написа гордо Рири, качвайки няколко снимки в Instagram. 

Вместо с луксозна сатенена нощница от нейната гореща колекция, певицата е с черен суичър със щампа. Носи и очила, най-вероятно, за да не я виждаме без грим толкова рано. Със сплетена на плитки коса, тя показва как с малка лъжичка хапва от хайвера, с който отбелязва поредното голямо постижение за своя бизнес. 

Много от феновете поздравиха Риана за успеха с парфюма, а гримьорката й Присила Оно сподели, че всеки усилен труд рано или късно се отплаща. 

Ароматът на Fenty Beauty, който ухае на лято и явно се харесва от хората, е „пикантен и сладък“. Той е вдъхновен от любимите градове на Риана, сред които Барбадос, Ню Йорк, Париж и Ел Ей. Той съдържа нотки на магнолия, мускус, мандарина, боровинка, здравец, пачули и дори българска роза (затова не бива да ни учудва защо вече е изкупен).

Заради печалбите, които има, изпълнителката се нарежда на второ място по приходи при известните жени. Преди нея е тв водещата Опра Уинфри, пише списание Forbes. 

Освен с Fenty Beauty и Fenty Skin, Риана печели доста и чрез нейната линия бельо Savage X Fenty, която пусна за първи път през 2018 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари