IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана пусна специална колекция бельо в чест на хората с различна сексуална ориентация

2 юли 2021 10 40

В нея е включен и кожен камшик

Снимка: Getty

Има доста неща, в които Риана се справя отлично – музика, мода, безупречен грим, прекрасни прически и създаването на спокоен живот с половинката си A$AP Rocky. Сега, към всичко това, можем да добавим и позирането в специално бельо, което е в чест на хората с различна сексуална ориентация.

Преди няколко дни изпълнителката разкри, че пуска на пазара няколко продукта, с които иска да отбележи Pride Month, който приключи на 30 юни. Риана публикува няколко снимки, на които носи мрежести прашки с избродирани дъги и думата „pride“. Тя ги комбинира с дълги черни чорапи, на чийто ластик са изобразени цветовете на дъгата, черна тениска, многослойно колие и жълти очила. На леглото до изпълнителката е оставен и кожен камшик, който също съдържа цветовете на дъгата.

Секси бельото е част от колекцията на Savage x Fenty, която е специално направена в чест на хората с различна сексуална ориентация. Марката си партнира и с благотворителна фондацията на Риана – Clara Lionel, за да подкрепят пет инициативи на LGBTQIA+ общността. В списъка влизат GLAAD, Audre Lorde Project, TransLatin Coalition, Caribbean Equality Project и the Trans Wellness Center.

Това е първата колекция на Savage x Fenty, която се прави специално за прайда. Тя включва бельо за всяко тяло от сутиен, прашки и жартиери, до мъжки боксерки. Всички те имат в себе си цветовете на дъгата, за да става ясно, че са част от уникалната колекция.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари