IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хали Бери отпразнува Pride с прозрачна пола в цветовете на дъгата

30 юни 2021 08 40

„Любовта е вечният отговор“, написа тя

Снимка: Getty

Юни официално се смята за Pride Month. Това означава, че през всичките му 30 дни се честват хората с различна сексуална и полова ориентация, отдава се почит на всички, които са се борили за равни права и се организира т. нар. Pride – огромно шествие по улиците на големи градове в света, където представителите на LGBTQ+ общността празнуват своята идентичност.

И докато прайдът в София вече мина, то в много други градове по света той се прави в последните почивни дни на юни. Именно затова множество звезди изразиха подкрепата си към LGBTQ+ общността по различен начин. Меган Фокс, която открито признава, че е бисексуална, си направи маникюр в цветовете на дъгата и поздрави всички с празника. Други дами пък решиха да изразят любовта си към общността чрез цветен грим или аксесоари.

Хали Бери обаче искаше да отиде още по-далеч и го направи. Актрисата публикува снимка в Instagram, на която позира без горнище и с прозрачна пола, която трудно закриваше тялото ѝ. Не това обаче направи впечатление на последователите, а фактът, че полата беше в цветовете на дъгата.

На кадъра Бери се разхожда из гората без горнище и без обувки. Гърбът ѝ е обърнат към камерата, а къдравата ѝ коса се спуска свободно по него. Прозрачната пола разкри, че актрисата има и татуировка в долната част на гърба. „Любовта е вечният отговор“, написа тя в социалните мрежи. Лейна Блум – първата транссексуална жена, която се появява във Vogue India, одобри модния избор на Хали и я поздрави с Pride Month.

Носителката на „Оскар“, която често показва провокативни снимки, се наслаждаваше на спокойната неделя, споделяйки още няколко снимки от почивката си. В своите истории в Instagram тя публикува леко замъглено селфи, на което носи слънчеви очила, а косата ѝ вече не е къдрава и бретонът ѝ се спуска над очите.

Явно неделите на Хали Бери са изпълнени с много емоции и малко дрехи. Преди няколко седмици тя отбеляза края на уикенда, публикувайки видео, на което позира с каубойска шапка, токчета и секси бельо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари