IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хали Бери – влюбена и готова за лятото

22 май 2021 18 00

Актрисата сподели секси снимка с новия си приятел

Снимка: Getty

Хали Бери вече няма търпение да прекара лятото на някое отдалечено място заедно с приятеля си Ван Хънт. Актрисата сподели снимка в социалните мрежи, с която иска да покаже колко влюбена е в музиканта и да отговори на всички критици, които подлагат на съмнение връзката им.

„Ние правим точно това, което си поискаме“, написа Бери под кадъра в Instagram. На него актрисата носи червени слънчеви очила във формата на сърце и бяла тениска, която е вдигната достатъчно високо, за да показва стегнатия ѝ корем. Звездата реши, че това е достатъчно, като остави панталоните у дома и позира само по бански в тропически стил. Феновете веднага забелязаха, че краката на Бери са доста добре оформени и заслужават нужното внимание.

„Вие двамата сте невероятно секси“, написа Танди Нютън в коментарите. Аиша Къри също се включи в дискусията и заяви, че Бери и Ван Хънт са новата ѝ любима двойка и е напълно обсебена от тях. И докато някои смятат, че любовта е силата, която е помогнала на актрисата да влезе във форма за лятото, това не е съвсем вярно. През 2020 година Хали казва пред Women's Health, че заедно с треньора ѝ Питър Лий правят 90-минутни сесии с упражнения, но постепенно намаляват времето.

„Решихме да ги направим по 20 минути, защото се оказва, че е напълно достатъчно“, допълва звездата. Според нея, времето не е никак малко и резултатите са видими само след няколко месеца. През тези 20 минути Бери обича да миксира тренировките си, включвайки йога, разтягане, спринтове, използване на тежести и ластици. Тя също така се занимава с бойни изкуства и бокс.

„Обикновено правя един цикъл от пет или шест упражнения, без да спирам“, разкрива актрисата. Освен това тя се фокусира и върху правилното хранене. Режимът ѝ се състои от високомазнинна, умерено протеинова и нисковъглехидратна кетогенна диета, която следва от години. Благодарение на нея, Хали успява да се справи и с диабетното си състояние.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари