IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Леопардов сексапил – Хали Бери ни мотивира да тренираме

13 май 2021 14 50

Звездата сложи латексово боди, отбеляза Националния ден на фитнеса

БГНЕС

Хали Бери изглеждаше ослепително на червения килим за наградите „Оскар“. Придружавана официално от половинката си, тя привлече погледите с розова ефирна рокля и по-къса прическа. Ала не само елегантните ѝ визии будят възхищение у нас. Наскоро холивудскатазвезда разгорещи страстите сред почитателите си в Instagram, появявайки се с латексово боди с леопардов принт. Същият присъства и на ботушите ѝ, които стигат малко до под коляното.

Позирайки до стената, актрисата показва за пореден път, че за нея възрастта е просто едно число. Стегнатите ѝ бедра, мускулите и плоският ѝ корем ни карат леко да ѝ завидим, но и да се мотивираме да тренираме, за да постигнем подобен резултат. Е, едно е ясно – няма да ни е лесно!

Отбелязвайки Националния ден на фитнеса, актрисата ни дава вдъхновение как да изваем тялото за лято 2021.

На какво набляга Хали Бери, за да има стегнато тяло?

1. Тя обожава бокса

Именно с тренировка по бокс тя не пропусна да се отбележи от залата, в която прекарва все повече време.

„Това е любимият ми начин да поддържам форма“, написа тя към публикацията, в която показва как удря крушата насреща ѝ.

2. Бойните изкуства – основна част от режима ѝ

Не само боксът помага на Бери да поддържа форма. В режима ѝ има и други бойни изкуства. В интервю за списание W през април 2021 г., тя разкрива по кои други спортове се увлича.

„Джиу-джицуто и джудото ми станаха фаворити много бързо“, обясни Бери, която често показва различни съчетания в профила си в социалната мрежа, който е истинско вдъхновение за спортуващи и не само.

Понякога Хали тренира в градината заедно със Сесилия Брекхус, която е професионална боксьорка.

3. Йога за освобождаване на стреса

Освен че с годините е станала спец по бойни изкуства, актрисата тича на пътеката, вдига тежести, например така популярната кожена торба, която е създадена в България. Но за да свали натрупаното напрежение през деня, разчита на нещо по-отпускащо – йога упражненията.

„Една от най-полезните практики за освобождаване на стреса за мен е йогата. За мен това е физическа форма на медитация, която ми позволява да изхвърля негативната енергия от тялото си“, каза тя в интервю за списание Women's Health миналата година.

4. Изготвя сама режима си

След толкова време, прекарано в тренировки, Бери дори не се нуждае от инструктор и може сама да изготвя режима си. Малко след като започна пандемията, тя реши да използва наученото, обединявайки се с уелнес компанията Respin. Така тя създаде серия от безплатни тренировки, включващи любимите ѝ упражнения. Всеки може да ги намери в Instagram и да ги повтори у дома.

Разбира се, всичко представено от звездата, е вдъхновено от бойните изкуства и изисква повече усилия, особено ако сте начинаещ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари