IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хали Бери се обясни в любов на половинката си

14 март 2021 12 00

„Иска ми се да те познавах по-рано“, пише тя

БГНЕС

През лятото на 2020 г. Хали Бери обяви официално, че има мъж до себе си. Преди това тя качваше само снимки на стегнатото си тяло, но след като се влюби, показа кадър от почивка, на която не бе сама. Днес тя живее щастливо с музиканта Ван Хънт, който наскоро имаше рожден ден.

„Истинската жена може да направи всичко сама, но истинският МЪЖ не ѝ позволява“. Това написа актрисата в Instagram по повод празник на любимия ѝ, който стана на 51.

Холивудската звезда, която е с 3 години по-голяма от него, качи снимки и видеа на тях двамата, придружени с посланието:

„Честит рожден ден, Вано“.

Хали признава, че би било много хубаво, ако двамата се били срещнали много по-рано.

„Иска ми се само да те познавах по-рано, за да можех да те обичам по-дълго!“, завършва постът на актрисата.

Преди две седмици Бери и гаджето ѝ отпразнуваха първия Свети Валентин заедно. Тогава двамата се снимаха със своите еднакви суитшърти – на сърца.

Неостаряващата звезда призна, че когато човек търси любов, рано или късно ще я открие и даде пример със себе си – че на 54 най-сетне е срещнала правилния човек.

Не ни остава нищо друго, освен да се порадваме на усмивките на двамата влюбени и да им пожелаем скоро да вдигнат сватба.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари