IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хали Бери зове да обичаме себе си

28 август 2020 14 50

Актрисата се снима полугола

БГНЕС

"Самолюбието никога не е егоистично". Това твърди Хали Бери в своята последна публикация в Instagram. Със снимката си тя зове последователите си да обичат повече себе си, но и доказва за пореден път, че за нея възрастта е само цифра. 

Звездата е споделила кадър, на който е полугола, само с бял панталон с висока талия. Тя е закрила бюста си с ръце и леко чупливата си коса. 

Лицето на Бери не се вижда на снимката, а по ръцете й може да съдим, че усилията й във фитнеса не са напразни. Начинът, по който обаче е застанала, накара нейните фенове да смятат, че тя е тъжна и има нужда от някой до себе си, който да я утеши. 

"Струва ми се, че имаш нужда от прегръдка. Ето", пише последовател на Хали. Друг пък коментира: "Харесва ми. Това е новата мисия в живота ми, да обичам себе си". 

Разбира се, макар и на 54, актрисата провокира своите приятели с естествената си красота, като някои я молят да си махне ръцете от мястото, на което ги държи. 

В момента Хали Бери преминава през труден етап от живота си. Сега продължава бракоразводното й дело с Оливие Мартинес. В края на миналия месец тя дори подала заявление, с което настоява пред съда да се самозащитава. 

Актрисата и Мартинес сключиха брак през 2013 г., като няколко месеца след това се роди техният син Мейсио. След близо 2 години, проблемите между двамата се увеличават и те настояват за развод. Тогава се договарят за попечителството над детето, но така и не си поделят имуществото. 

Наскоро холивудската звезда показа свои снимки по бански и намекна в Instagram, че има нов мъж в живота си. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари