IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фитнес и релакс сред природата – Никол Шерцингер е готова за лятото

21 април 2021 10 30

Ето как се храни тя, за да изглежда страхотно по бански

IStockphoto/БГНЕС

Никол Шерцингер е истинско фитнес вдъхновение. В последните ѝ публикации в социалните мрежи, бившата приятелка на Григор Димитров показва перфектните си форми, позирайки на плажа. Разбира се, тя сменя няколко чифта бански и показва как се радва на живота, а любовта на Том Евънс и феновете ѝ е основна двигателна сила.

„Днес официално е Денят на Никол Шерцингер и всички вие ме карате да се чувствам истински сладка. Благодаря за цялата любов и за това, че ми напомнихте защо правя всичко това“, написа изпълнителката, избрала да направи провокативна фотосесия на морския бряг, докато вълните се удрят в нея.

„Момиче, за мен всеки ден е на Никол Шерцингер“, написа нейна почитателка.

Певицата от Pussycat Dolls и нейното гадже бяха на почивка в Куалоа, Хаваи – едно райско кътче, където двамата събират тен и релаксират далеч от камерите на папараците.

По-късно Шерцингер разкри, че е в родния Хонолулу и е благодарна за това, че е със семейството и може да пее в църквата на баща ѝ.

Какво се крие зад перфектната фигура на Никол Шерцингер?

Звездата, която е жури и в тв формата „Маскираният певец“, изглежда страхотно по бански. Макар да показва в социалните мрежи, че е похапнала малко вредна храна, докато отморява с Том, тя не спира да тренира.

Режим на растителна основа

Основното, към което се стреми Никол, е да се храни здравословно, като режимът ѝ е предимно на растителна основа.

Звездата започва деня си с прясно зелено смути, което съдържа зеленчуци, гранола, кисело мляко, кафяв ориз и парченца банан. Пред списание People тя разкрива, че за обяд предпочита да яде салати – с авокадо, домати, сирене и малко пуешко. Вечерята ѝ пък е безглутенова. Ако изпитва глад между храненията, набляга на плодове.

Без големи лишения

От селфито ѝ с вкусни скариди на плажа става ясно, че Шерцингер все пак не се лишава от любимите си храни. Дори и да спазва режим, от време на време прегрешава с неща, които са извън списъка ѝ. Но не прекалява с количеството.

„Когато искам да се поглезя, обичам тестени изделия, пица, мексикански ястия с много сирене. Обичам пържени картофи или чипс“, казва тя за Women's Health през 2019 г.

Ядене до определен час

Ако искате да отслабнете или поне да свиете малко коремчето, е добре да се придържате към един от основните принципи на Никол. А той е да не яде късно вечер, непосредствено преди лягане. Тя е изключително стриктна в това и наистина има добри резултати.

„Когато контролирам килограмите си, се въздържам да ям късно вечер“, обяснява звездата пред списание People. И в думите ѝ има смисъл, защото в един момент, когато тялото трябва да се подготви за сън, то по-трудно обработва храната.

Редуване на различни активности

Шерцингер често показва какви точно упражнения прави в залата или у дома, но не си мислете, че когато е на път или в родния Хавай, не тренира въобще. Тя качи серия от снимки в Instagram, на които споделя как се разтяга и прави йога асани. А сред природата това ѝ се отдава още повече.

Когато не ползва фитнес уреди, тя набляга на други активности, с които да е в непрекъснато движение. Например ходенето из природата, на чист въздух. Въобще, певицата е привърженик на това, че не бива да се прави едно и също всеки ден, защото тялото свиква. Ето защо се опитва да го предизвиква, като сменя натоварването постоянно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари