IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Двоен празник за Никол Шерцингер и Том Еванс

7 април 2021 16 30

Двамата прекараха Великден в Хавай

Снимка: Getty

Сърцето на Никол Шерцингер е изпълнено с щастие, а причината е само една – Том Еванс. Двамата влюбени заминаха на поредната си почивка, въпреки продължаващата пандемия, като този път дестинацията беше Хавай. Родното място на изпълнителката впечатлява с невероятни природни пейзажи и именно затова бе избрано от звездите за отпразнуването на двоен празник.

На 3 април Том навърши 36 години, като това съвпадна и с католическия Великден. Шерцингер не пропусна да организира романтичен момент за своя любим, като му подари пикник край океана под синьото небе. Когато си звезда обаче получаваш и по-специално отношение дори и от природата, като влюбените успяха да се насладят и на прекрасна дъга, част от която беше запечатана на снимка.

„Успях да заснема края на тази красива дъга. Дори тя искаше да ти пожелае честит рожден ден, скъпи!“, написа Никол под серия от кадри, публикувани в социалната мрежа Instagram. След това последва и поздрав на хавайски, а малко по-късно изпълнителката поздрави и католическата част от феновете си с настъпването на Великден. Тогава тя публикува нова снимка на дъга, но този път в пълния ѝ блясък.

За да изгорят натрупаните калории от пикника за рождения ден и великденската вечеря, Том и Никол решиха да се разходят из приказните места на Хавай. Двамата не пропуснаха да публикуват снимки от обиколката си, на които показват завидна физическа форма. Явно на празничната маса не е присъствало нищо вредно, тъй като Еванс все още разполага с перфектните си коремни плочки, а Шерцингер е пример за всяка жена над 40 години.

През ноември 2020 година двойката отпразнува първата си годишнина, публикувайки снимки от първите моменти на връзката си. „В година, изпълнена с толкова много несигурности, ти беше моята пътеводна светлина“, написа Том в профила си. Никол не му остана длъжна, като заяви, че Еванс е нейната опора и благодари на Бога, че го е срещнала.

Двамата се срещат по време на предаването X-Factor: Celebrity, където изпълнителката беше съдия, а приятелят ѝ се състезаваше за голямата награда. Въпреки че не успя да се изкачи на първото място, сме сигурни, че Том е доволен от това, с което се сдоби. През януари 2020 година двамата направиха и дебюта си на червен килим, присъствайки на парти по случай наградите „Златен глобус“.

Според приятели на Еванс, той е готов да се задоми с Никол, като двамата дори обмислят скоро да си купят общ имот. Поръчката обаче се бави заради пандемията, която двамата прекарват заедно, пътувайки до прекрасни дестинации, които ги спасяват от стреса на реалността.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари