IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Официално! Гришо в историята, Никол Шерцингер с нов мъж

7 януари 2020 08 30

Изпълнителката и Том Еванс бяха заедно на „Златен глобус“

Снимка: Getty

Сърцето на Никол Шерцингер вече официално е заето. Изпълнителката и съдия в шоуто X Factor се появи на наградите „Златен глобус“ с новото си гадже Том Еванс. Двамата застанаха за първи път официално като двойка пред обективите на фотографите и направиха своя дебют на червения килим. След това те бяха заедно и на партито, организирано от InStyle и Warner Brothers.

Досега за връзката им се говореше само като слух, макар Еванс и Шерцингер да бяха забелязани множество пъти заедно. Последно те пазаруваха за Коледа, но досега официално потвърждение от двамата нямаше. Досега.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Thom Evans (@te11) на

Освен че присъстваха на „Златен глобус“, снимка на двамата се появи и в профила на Том Еванс в Инстаграм. Бившият състезател по ръгби не добавя подробности под фотоса, но той говори сам за себе си. Шерцингер е облечена в бледорозова рокля, а мъжът до нея заложи на традиционния черен смокинг. Тя също сподели снимката в своя профил.

Том и Никол се запознават по време на предаването X Factor Celebrity, където Шерцингер беше съдия, а Еванс опитваше да докаже своите вокални способности. Изпълнителката от Pussycat Dolls всячески се опитваше да опази връзката си в тайна, но постоянно получаваше шеги от своите колеги Саймън Коуел и Луиш Уолш.

Никол

Снимка: Getty

Според източници, Том е от типа мъже, които Никол харесва. Преди да започне връзка с него изпълнителката беше дълго време гадже на Григор Димитров, но двамата се разделиха заради натоварените им графици.

Yes or no: Никол Шерцингер и прозрачният гащеризон

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари