IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Шерцингер гласува против гаджето си

25 ноември 2019 17 30

Не подкрепи „Try Star“ за полуфиналите на „The X Factor: Celebrity“

Reuters

Никол Шерцингер гласува против групата на новото си гадже. Певицата, която е жури в музикалния формат „The X Factor: Celebrity“ не даде вота си за Том Еванс и „Try Star“. Според запознати, тя умишлено не искала да прати бандата на полуфинала, за да няма спекулации по адрес на нея и приятеля ѝ.

„Никол много го харесва и не иска хората да им се подиграват. Тя гласува „против“ бандата на Том, за да намали вниманието, което в момента е насочено към романса им. А и тя знаеше, че те бяха по-слабите участници“, заяви източник на „The Sun“.

Преди броени дни се заговори, че Шерцингер има връзка с ръгбиста. Двамата са били забелязани в нощен клуб, а останалите членове от журито на тв формата също подмятат, че има промяна в живота ѝ.

„Откакто работим заедно, не съм те виждал да се усмихваш толкова много“, каза Саймън Коуел и изтъкна в ефир, че Шерцингер проявява голям интерес към въпросната група.

„Явно забелязва нещо, което ние не можем“, добавя Луис Уолш.

Сам и отдаден на семейството: Гришо няма време за любов

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Thom Evans (@te11) на

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари