IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезден стил: Хали Бери и златният ѝ тренчкот

3 април 2021 21 00

Малко блясък от момичето на Бонд

Снимка: Getty

През последната една година несъмнено ни липсват звездните партита, червените килими и пълните модни дефилета. Въпреки че светът постепенно успя да се приспособи към новия начин на живот, феновете никак не останаха доволни от виртуалните наградни церемонии и липсата на бляскави звездни визии.

Всичко се промени само за няколко месеца, като все още не е ясно кога ще се завърнем към стария си начин на живот. Затова се радваме, когато видим нещо бляскаво, макар да не е на червения килим, а в социалните мрежи. Последното модно вдъхновение дойде от Хали Бери, която рядко греши в избора си на тоалет.

Актрисата публикува снимка в Instagram, на която блести в златен тренчкот на марката Callini Milano, комбиниран с цветни ботуши на Dolce & Gabbana и слънчеви очила на Miu Miu. За да завърши перфектния си тоалет, Бери беше пуснала русата си коса свободно да пада върху раменете ѝ.

Това не е първият път, в който Бери ни впечатлява с визията си. Наскоро тя публикува друга снимка, която беше малко по-разкриваща. Звездата позира само по бельо, седнала на леглото у дома. „Не трябва да мисли много, за да знае, че аз съм проблем“, написа Хали към кадъра. Много от феновете сметнаха, че тя говори за новия си приятел Ван Хънт, с когото са заедно от година.

Въпреки че рядко показва моменти от личния си живот, Бери изрази любовта си към любимия в Деня на влюбените. Тогава тя публикува черно-бяла снимка, с която насърчи феновете си никога да не се предават, що се отнася до търсенето на вечната и правилна любов. „До всички вас, които се трудите да намерите точния човек... Знам какво е чувството, но не се предавайте и не се примирявайте. Ако търсите любовта, ще намерите човека за вас, вашата сродна душа, вашия човек... дори това да стане на 54 години!“, пише актрисата.

Със сигурност намирането на любовта става по-лесно със златен тренчкот и фигурата на Хали Бери, но да не задълбаваме.

Ако пък се чудите какви ще са модните тенденции за пролет-лято 2021, с които ще впечатлите околните, гледайте събитието „Светът на Tialoto“ на 11 април от 17:30 часа по Bulgaria ON AIR, както и по всяко време на платформата Investor Media PRO.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари