IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хали Бери отпразнува рождения ден на дъщеря си

22 март 2021 17 40

Актрисата сподели невиждана снимка на Нала

Снимка: БГНЕС

Хали Бери иска да изкрещи на целия свят колко много обича дъщеря си.

54-годишната актриса отбеляза рождения ден на Нала, публикувайки невиждана досега снимка в социалните мрежи. Във вторник, 16 март, момичето навърши 13 години, което накара Бери да ѝ изпрати мило послание. „Независимо колко пъти ѝ кажа, че я обичам, я обичам повече от това. Честит 13-и рожден ден, Нала!“, написа гордата майка.

Нала е първородното дете на Хали Бери, което тя споделя с бившия си Габриел Обри. Актрисата също така е майка и на 7-годишния Мацео, който е от брака ѝ с Оливие Мартинес.

Актрисата рядко показва лицата на децата си в социалните мрежи, но пък споделя за живота си с тях. Миналия април тя разкри, че е трябвало да обръсне част от косата на дъщеря си, след като тя е била изтощена от твърде многото хлор в басейните. „Една вечер пишехме домашни и тя ми каза да ѝ пипна задната част на главата. Тогава усетих, че там се е оформила една голяма топка, която е толкова заплетена, че приличаше на кълбо прежда. Дори не можех да си вкарам пръста в нея“, казва Бери в предаването The Tonight Show.

Звездата допълва, че се е опитала да запази самообладание, сложила е балсам в косата на дъщеря си и е изчакала 30 минути. За нейно съжаление, методът не проработил, като дори е заплел още повече косата. Единственото решение е било обръсването.

„Това не ѝ се хареса, но беше единствената ни възможност. Постепенно обаче разбра защо съм го направила“, казва Бери. Допълва, че оттогава дъщеря ѝ се реши всеки ден и обръща голямо внимание на поддръжката на косата си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари