IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна трансформация: Хали Бери, Марго Роби и Селена Гомес с нови прически

27 април 2021 08 30

Двете актриси дебютираха визията на червения килим, а изпълнителката се похвали в социалните мрежи

Снимка: БГНЕС/Getty

Уикендът е само два дни, но толкова много неща може да се случат тогава. Тази събота и неделя станахме свидетели на множество звездни трансформации, обхващащи прическата. Постепенно известните личности се подготвят за лятото и решават, че е време да променят стила си. Тъй като косата влияе най-много на визията, тя е първата, която бива подложена на трансформация.

В неделя срещу понеделник бяха раздадени наградите „Оскар“ и за голямо щастие на всички нас, събитието беше присъствено. След като Академията отложи церемонията с цели два месеца, тя успя да направи така, че мерките около коронавируса да бъдат спазени и феновете да бъдат зарадвани с първото разпъване на червен килим от началото на пандемията.

Спокойно можем да кажем, че чакането си заслужаваше. Звездите не разочароваха със стил и красота, като се разходиха с прекрасни рокли и костюми, на които отделихме специално внимание. Една перфектна визия обаче не може да бъде завършена без стилна прическа. Някои звезди решиха да заложат на класиката и промениха съвсем леко косата си, докато други направиха голямата страшна крачка и се подложиха на пълна трансформация.

Една от смелите дами тази година беше Марго Роби. Тя се появи на червения килим с флорална рокля на Chanel, която включваше сложна бродерия и леко прозрачен материал. Но заедно с невероятното ѝ чувство за мода, продуцентката на „Момиче с потенциал“ обърна погледите и с избора си на прическа. Роби реши да заложи на популярния тази година бретон. Звездата се погрижи той да остане точно в центъра на челото ѝ, докато другата част от косата ѝ беше оформена в ниска конска опашка.

Марго Роби

Снимка: БГНЕС

Феновете веднага използваха социалните мрежи, за да изразят възхищението си от новата прическа на Роби. „Марго Роби с бретон е всичко, от което се нуждаех“, „Марго Роби е трепач с тази прическа“, „Марго Роби е истинско модно вдъхновение“ и „Марго Роби ме кара да си направя и аз бретон“, са само част от коментарите в Туитър.

Човекът, „виновен“ за прическата на Марго е Брайс Скарлет, който сподели няколко кадъра от подготовката за червения килим. Пати Дуброф пък се беше заела с грима на звездата, използвайки изцяло козметични продукти на Chanel. Наградите „Оскар“ са едва второто светско събитие, на което присъства Марго Роби. По-рано през годината тя беше гост и на „Златен глобус“, като преди това реши да се изолира и рядко излизаше по улиците по време на пандемията.

Втората дама, която направи впечатление с прическата си на червения килим, беше Хали Бери. Актрисата стана известна по време на пандемията с това, че използваше задния си двор като светска сцена и демонстрираше невероятни тоалети. Сега обаче Бери може да се завърти пред истински фотографи и да покаже целия си блясък.

Бери облече лилава рокля без презрамки и дълбоко деколте на Dolce & Gabbana. Към нея тя добави къс боб с къс бретон. Преди началото на бляскавата церемония, актрисата намекна на феновете, че е отрязала голяма част от косата си. Тя публикува снимка в социалните мрежи, на която се виждат доста кичури на земята.

„Хали Бери дойде, за да впечатли всички“, „Обичам новия стил... никой не може да носи боб като Хали!!!“, „Обичам новата прическа на Хали Бери. Тя винаги е по-красива с къса коса“, пишат феновете в Туитър.

И за да завърши подобаващо звездните трансформации тази седмица, не можем да не споменем и Селена Гомес. Преди няколко дни изпълнителката се похвали с нов цвят на косата, изненадвайки всичките си фенове. Позната с тъмните си нюанси, тя е решила да промени изцяло визията си и да заложи на нещо по-светло за лятото.

„Нова визия“, написа Селена под снимка, на която позира с платиненоруса коса, която изглежда, че е и по-къса. Звездата допълва, че новият цвят налага и избирането на нови гримове, които, разбира се, ще бъдат от собствената ѝ колекция Rare Beauty. Трансформацията предизвика завръщането на хаштага „Blondelena“, което е смесица между думите блондинка и Селена.

Новата прическа на Гомес идва три години след предишното ѝ русо боядисване. Тогава тя заяви, че цветът ѝ се казва „Нирвана русо“. Според фризьорите ѝ Ники Лий и Риана Капри, звездата често залага на обикновени стилове, но сега е искала да направи огромна промяна. „Този рус тон е уникален за нея, защото трябваше да се уверим, че балансираме много добре студените и топли нюанси, за да ѝ отиват на кожата“, казват те пред E!News.

Целият процес е отнел 200 листчета от алуминиево фолио, няколко купи с белина и осем часа боядисване. Фризьорите допълват, че всичкият този труд си е заслужавал, защото косата на Селена изглежда невероятно естествено.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари