IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес се похвали с нова татуировка

19 април 2021 11 00

Изпълнителката се довери на известният татуист Bang Bang

Снимка: БГНЕС

Селена Гомес сложи още една татуировка по тялото си.

28-годишната изпълнителка се сдоби с малък кръст на раменната си кост. Татуировката е направена от известния сред звездите татуист Кийт Скот, познат още и като Bang Bang. Той дори публикува видео в своя профил в Instagram, в което показва рисунката си.

Това не е първата татуировка за Гомес, която тя получава от Bang Bang. Няколко от другите ѝ рисунки по тялото също са направени от него, включително и думата Rare, която е свързана с появата на новия ѝ албум и козметичната ѝ линия. През 2014 година пък татуистът пише на арабски език изречението „Обичай себе си“ върху гърба на Селена. Той също така изписва и римското число LXXVI на врата ѝ.

Гомес има общо 15 татуировки, включително новия ѝ кръст. Повечето от тях са свързани с важни моменти от живота ѝ, както и направената ѝ трансплантация на бъбрек. Първата ѝ рисунка е малка музикална нота на китката. През 2012 година в интервю за Access Hollywood Селена споделя, че е направила татуировката си, защото музиката има огромно влияние върху живота ѝ. „Кръстена съм на певица, аз съм певица и имам още много други лични причини. Ето защо си направих тази татуировка“, признава звездата.

През март тази година тя говори открито за дългогодишната си кариера в музиката и телевизията, заставайки на корицата на списание Vogue. Признава, че в бъдеще иска да се съсредоточи повече в актьорството и продуцентството, а не върху пеенето. „Трудно е да правиш музика, когато хората не те взимат насериозно. Имала съм моменти в живота си, в които съм се питала дали всичко това си заслужава“, казва Гомес пред изданието.

Селена все пак смята, че има доста хора, които обичат музиката ѝ и това я прави много щастлива. Изпълнителката признава, че въпреки огромната си фенска маса, смята скоро да слезе от сцената и да се насочи към Холивуд.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари