IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес сподели спомени с Тейлър Суифт

28 март 2021 18 00

Двете певици са добри приятелки

Снимка: БГНЕС

Селена Гомес и Тейлър Суифт се снимаха заедно и фотосите се появиха в социалните медии. Известните певици са приятелки от много години. 28-годишната Селена Гомес се отдаде на носталгия и публикува поредица селфита с 31-годишната Тейлър Суифт, които все още не са виждани онлайн.

В коментарите към снимките Селена призна, че ѝ липсва най-добрият приятел и това накара мнозина да повярват, че снимките са направени още преди пандемията.

Бенджамин Бътън, най-младият от трите космати любимци на Тейлър, позира с певиците на снимката. Звездата го приюти преди няколко години, докато снимаше видеоклип. Малкото бе избрано за благотворителна програма, която дава възможност на животните от приюта да се мотаят на екрана и да си намерят нов дом. Суифт също има котки – Оливия и Мередит.

За съжаление на феновете, Селена и Тейлър рядко споделят подробности около приятелството си. „Хората не знаят много за нашето приятелство, защото не смятаме за необходимо да говорим за всичко, което правим в социалните мрежи“, призна веднъж Гомес в интервю за WSJ.

„Година след година се потвърждаваше, че тя е една от най-добрите ми приятелки. Не сме съгласни с всичко, но се уважаваме“. Суифт добави: „Още от първата среща знаех, че винаги ще я защитавам. Мога да простя на хората, които ме нараняват. Но не знам дали мога да простя на човека, който ще я нарани.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари