IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес: Мисля да прекратя музикалната си кариера

12 март 2021 11 00

Звездата застава на корицата на списание Vogue

Снимка: БГНЕС

Селена Гомес направи признание, с което изплаши цялата си фенска база.

Звездата застава на корицата на списание Vogue за месец април, като разкрива какви трудности среща в музикалния бизнес. „Трудно е да правиш музика, когато хората не те взимат насериозно. Имало е моменти, в които съм се питала каква е целта на всичко това и защо продължавам да го правя“, казва тя в интервюто.

28-годишната изпълнителка излезе на музикалната сцена преди повече от десетилетие, като беше представена на света чрез филмите на Disney. Първият ѝ албум в колаборация с бившата ѝ банда излезе през 2009 година. Въпреки че сингълът ѝ Lose You to Love Me, който е част от албума Rare, се превърна в изключителен хит, Гомес заяви, че има още много какво да се желае.

Тя смята, че песента е най-добрата ѝ досега, но много хора са сметнали, че не е нищо особено. „Мисля, че много хора се наслаждават на музиката ми и съм благодарна за това, но следващия път, когато направя албум, той ще бъде различен. Искам да направя последен опит, преди да се откажа от музиката“, казва Селена. Допълва, че най-вероятно след това ще продължи кариерата си на актриса.

През последните години Гомес се фокусира малко повече върху продуцентството, но изглежда, че иска да бъде взета насериозно пред и зад камерата. В допълнение към пускането на изцяло испанския ѝ албум Revelacion, звездата се завръща на малкия екран с предаването Selena + Chef по HBO, както и ще бъде в главната роля в сериала Only Murders in the Building по Hulu. Въпреки че е работила повече от две десетилетия в Холивуд, Гомес казва, че това е началото на актьорската ѝ кариера.

„Дори не съм надраскала повърхността на това, което искам да правя. Ролите, които искам да играя, са онези, за които имам нужда от помощ. Нямам търпение да дойде моментът, в който режисьорът ще види, че съм способна да правя нещо, което никой друг не може“.

В интервюто си за Vogue Гомес споделя и за преживяванията си с папараците. Тя си спомня за момент, когато е била на 15 години, когато фотографите са станали твърде нападателни и са нарушавали личното ѝ пространство. „Всички ние бяхме още зелени в тази област и моите колеги искаха да им кажат няколко неща, но не можеха, защото точно това искат папараците“, казва звездата.

Гомес разкрива и за момент, в който фотографите са преследвали нея и семейството ѝ чак до плажа. „Видях как възрастни мъже седят с камери и снимат едно 15-годишно момиче по бански. Чувството беше ужасно“. Преди седмица се видя как Селена размахва среден пръст на папараците докато е на снимачната площадка на сериала Only Murders in the Building.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари